Χίος στο “Εκρηκτικό”: Ύποπτη εμπλοκή του ΣΚΑΙ με τους σκατ@τουρκους του Survivor, στην ψηφοφορία της Βουλής για το μνημόνιο 4. Συνωμοσία κυβερνητικής αβάντας από το κανάλι του Αλαφούζου

Κοινοποίηση:
xios-art19-5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. μπραβο Στεφανε που επιτελους τα εσπασες με τον ΑΘΛΙΟ ΠΑΤΡΙΔΟΠΟΥΛΟ στα εριχνα απο καιρο αλλα δεν μ’ ακουγες αλλα καλιο αργα παρα ποτε και οπως σωστα ειπες ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , αλλα για να μην κοβεις το χερι σου αργοτερα δες τι ελεγε ο Χατζαρας περι καταγωγης Μητσοτακηδων -που εξηγει και την σταση Σιμητη απεναντι τους οταν διοριζε τον Κουλη επι πρωθυπουργειας του , στην Τραπεζα της Ελλαδος.

  2. Όπως την εβδομάδα του δημοψηφίσματος απελευθέρωσαν τον σεσημασμένο εγκληματία Κασιδιάρη και από τότε τον έχουν στην υπηρεσία τους (με το τελευταίο πολύ πρόσφατο καραγκιοζιλίκι του)

  3. Οι ιδιοι μαιντανοι μια ζωη στο κωλοτουμπα tv.Στεφανε με ολο το σεβασμο φτηστους ολους εκει τους στημενους αρδ.Παπαγαλακια του κατεστημενου ειναι μη τρως προλογο.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

  4. Οι ιδιοι μαιντανοι μια ζωη στο κολοτουμπα tv.Στεφανε με ολο το σεβασμο φτηστους ολους εκει στους στημενους αρδ.Παπαγαλακια του κατεστημενου ειναι μη τρως προλογο.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

  5. Στέφανε ποια είναι η έννοια της πατρίδας και ποια η έννοια της φυλακής; Ποια η δημοκρατία και ποια η τυραννία για πες μου τι πολίτευμα έχει η Ελλάδα όταν οι ψόφιοι ψηφίζουν ενάντια στο λαό; πως λέγεται αυτό; όταν το σύνταγμα δεν το σέβονται πως λέγεται αυτό; γιατί ο κόσμος δεν κάνει τίποτα Στεφ; Θα σε λέω Στεφ που είναι και λίγο gay όνομα για να μπούμε και εμείς στο σύγχρονο κράτος της αριστερής μπούρδας. Ο Μητσοτάκης ο οποίος λυπάμαι για την στάση του πάλι ανέφερε το Χαρδούβελη δηλαδή ο ΚΟΥΛΗΣ μας λέει ότι ο ΣΑΜΑΡΑΣ τα έκανε σωστά όλα και ότι η πολιτική ήταν σωστή και αυτή θα συνεχίσει να εφαρμόζει; Αν ήταν σωστά όλα δεν θα φτάναμε εδώ γιατί ο Μητσοτάκης κρατάει επιθετική στάση; Γιατί επανέρχεται στο παλιό κακό παρελθόν; Συμφωνεί με την πολιτική του ΣΑΜΑΡΑ δηλαδή; αυτό μας λέει; Δηλαδή θα κάνει ότι έκανε και ο ΣΑΜΑΡΑΣ; Θα κάνει μεταρρυθμίσεις χωρίς απολύσεις; Εάν έλεγα ότι θα κάνω εγώ απολύσεις ο κόσμος θα με ψήφιζε γιατί θα το έκανε αυτό όμως; εάν μας έβαζες σε αναμέτρηση εγώ και ο Μητσοτάκης ο Μητσοτάκης θα έχανε απο όσο βλέπω ο κανένας είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις; Ο Κόσμος έχει ψηφίσει την δικιά μου λύση όχι μία φορά αλλά 2 τουλάχιστον μία με το ΣΑΜΑΡΑ και μία με τον ΤΣΙΠΡΑ αλλα κανένας δεν εφάρμοσε αυτό που έπρεπε. Ξέρετε γιατί; ψάξτε να δείτε τι έγραφα τότε και τι θέλω να πετύχω; Και δείτε τι θέλουν να πετύχουν οι κόπροι προδότες. Εγώ θέλω το καλό του κόσμου αυτοί θέλουν το κακό σας. Γιατί ψηφίζετε άτομα που σας σκοτώνουν δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα.

Comments are closed.