Χίος στο “Ανατρεπτικό”: “Τα μάθατε; Μεγάλη αγάπη ο πρόεδρος Παυλόπουλος με τον Ρουβά. Πάει για μέλος κριτικής επιτροπής στα τάλεντ σόου, ο Πάκης”

Κοινοποίηση:
anatreptiko7-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. χαθηκανε τα λεφτα απο πολα ταμια δεν το καταλαβαμε αφτο η σοστη ορολογια εινε οτη τα κλεψανε και τα ταμια μπορη να τα εφτιαξε το κρατοσ γεια να παρη καπιοσ συνταξει μετα γεια να μην πηναση τα λεφτα ομωσ δεν ηνε κρατηκα εινε απο ιδιοτεσ ασφαληζμενουν και η πλακα εινε οτη κανησ δεν παι η πηγε φηλακη ο βεζοσ ασ πουμε με πιο δηκεομα εκανε το πιε σαιτ 25 δισ ευρο απο τα ταμια τα λεφτα εινε απο ιδιοτεσ και τορα γηνετε τησ πουτανασ με τουσ ψεφτοαρηστερουσ

  2. Ολοι οι πατριωτες εθνικιστες μια γροθια.ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!!ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!

  3. Λυπάμαι που αυτά τα πολιτικά καθάρματα περπατάνε στο δρόμο χωρίς κάποιος να τους πλακώσει στα μπουκέτα γιατί μιλάμε για καθάρματα.

    1. Το να πλακωσεις ενα απο δαυτους στις κλωτσες και στα χαστουκια δεν λεει τιποτα . ΟΛΟΥΣ μαζι πρεπει να τους σπασουμε τα κοκκαλα και πεταγμα σε υγρες και σκοτεινες φυλακες μεχρι την δικη τους για εσχατη προδοσια .

Comments are closed.