Φωτο ΣΟΚ. Ο καταστροφέας του τόπου αγκαλιά με τον Βαρδή. Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ. Το χρήμα δεν έχει Θεό και το επόμενο σκαλοπάτι είναι ο εμετός…

Κοινοποίηση:
tsipras-vardis

Όλα τα περιμέναμε αλλά ο “δεξιός” Βαρδής να εναγκαλίζεται και να” χλιχλιμπίζεται” με τον άνθρωπο που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και τον πούλησε στους τοκογλύφους, αυτό νομίζουμε ότι υπέχει θέση τεράστιας πατριωτικής ευθύνης για να έναν επιχειρηματία που τον αποκαλούσαν “πατριώτη”.

agapi-emine

Τελικά το δείπνο της αστικής ολιγαρχίας, εις το Προεδρικό, είναι ένα ακόμα καλό μάθημα, σε όλους όσοι προσδοκούν την απελευθέρωση του τόπου από τους λεφτάδες. Μάλλον η Motor Oil, έχει ανάγκη από επέκταση εις την Ανατολή για να στανιάρει οικονομικά και να σταθεί φορολογικά στα πόδια της, από τη στιγμή που χαρίζονται το ένα μετά το άλλο τα επιχειρηματικά δάνεια από την κυβέρνηση των μαρξιστών που θα χαρατσώσουν το μεγάλο κεφάλαιο!

vardis

Το ότι επίσης η κυρία Μαριάννα και ο κύριος της, θα επαινούσαν το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα, που σε μια νύχτα υπερπήδησε(γνωστό το σπορ) όλες τις κλίμακες και τις κλίκες για να γίνει ακόμη και καθηγήτρια Πανεπισημίου(γιατί όχι, εδώ έγινε η Παζαίτη, χειρουργός), υποσκελίζοντας τα όρια της αξιοκρατίας, κι αυτό ήταν μια χαώδης εγκεφαλική λειτουργία που επίσης απέχει χιλόμετρα από την παραγματικότητα.

vardis-apostolakis1

Όλος ο κουρνιαχτός της αστικής τυραννίας, στο Προεδρικό. Εκεί όπου παραδόθηκε η Θράκη στους Οθωμανούς και τους Σελτζούκους.

Τα συγχαρητήρια μας, σε όλους. ‘Αξιο το νυχτοκάματο. Δεν αντέξαμε άλλο. Πήγαμε στην τουαλέτα και ξεράσαμε.

Σ.Σ.Χ

dolofonos

koniordou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στο κίνημα «Δεν Πληρώνω» έχουν προσχωρήσει αθόρυβα δεκάδες υπουργοί και βουλευτές, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα «πόθεν έσχες» χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες και κάποιοι δεν πληρώνουν ούτε ευρώ…
    Κι όμως: Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είναι στη λίστα των κακοπληρωτών! Με τη σύζυγο του το διάστημα 2007-2015 δανείστηκαν 211.051 ευρώ και σήμερα χρωστούν 7.000 πάνω από το αρχικό ποσό. Δηλαδή 218.534! Ο κ. Βούτσης χρωστάει και 30.000 στην εφορία.?????????????????????????????????
    Στην κορυφή της λίστας των «κόκκινων δανειοληπτών» είναι η Έλενα Κουντουρά. Από το 2009- 2013 πήρε 3 δάνεια, ύψους 798.697 ευρώ. Σήμερα χρωστάει 854.675 ευρώ , αφού στο μεταξύ «κοκκίνισαν».?????????????????????????????????????????????
    Στην ίδια κατηγορία και ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, Το διάστημα 2008- 2015 πήρε 3 δάνεια ύψους 970.000 ευρώ και σήμερα χρωστάει 787.991 ευρώ.??????????????????????????????????????????????????????????????
    10 δάνεια από το 2000-2014 υψους 1.144.904 ευρώ έλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και σήμερα οφείλει ακόμη 870.531 ευρώ.???????????????????

  2. Ο ΒΑΡΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΙΣΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΙΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΡΙΝΟΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ…ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΤΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ??ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…

  3. Ποια “αριστερά” και “δεξιά”; Αυτά υπήρχαν χρόνια πριν. Η αριστερά και η δεξιά, έπαψαν να υπάρχουν από τότε που γίνανε οι “Soros’ bitches”. Δηλαδή από τότε που άρχισαν να λαβμάνουν τα ματωμένα λεφτά του Soros, για χάρη των νεοταξιτών. Σήμερα, αυτό που αποκαλούμε “αριστερά” και “δεξιά” και στον πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό χώρο, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από νεοταξίτες, που διατηρούν τις παλαιές τους “ταμπέλες και χρωματισμούς”, μόνο και μόνο για να εξασφαλίζουν την εύνοια των weak-midned (περιορισμένης ευθύνης) Ελλήνων και κατ΄επέκταση το απαραίτητο ποσοστό των κομματικών στρατών για την διατήρησή τους στην εξουσία.

  4. Ο βαρδινογιάννης πωλούσε λαθραία όπλα στους “επαναστάτες” στην Ονδούρα, οι οποίοι κάνανε γενοκτονίες. Πρέπει να τον πάνε στο δικαστήριο της Χάγης

  5. “Αριστεροι” (χα χα…) με μαντηλακια…η Κονιορδου ντυθηκε Ιντιρα Γκαντι…σφυριδες και αστακοι και… ο λαος κακκαλα!

  6. Ολοι για την μασσα,θα τα παρουν μαζι τους στην κολαση παρεα με τον βελζεβουλη.

  7. Ο Βαρδης χρωσταει 1 ΔΙΣ σε φορους στο κρατος τα μαυρα τριγωνικα πετρελαια
    τα προστιμα που χαριστηκαν αλλα δε χαριζονται σε πολιτες …
    και οταν του τα ζητησαν απειλησε οτι θα μεταφερει τα διυλιστηρια
    στη Αιγυπτο εστελνε μαλιστα και υπαλληλους του διακοπες
    να αρχιζουν να μαθαινουν τα μερη αλλα εγινε χαος και εκει
    και του κοπηκε η μαγκια..τωρα γλυφει …ο μεγαλυτερος
    κακοπληρωτης της Ελλαδος ο Βαρδινογιαννης ..
    Κατασχεση διυλιστηριων και φυλακη του χρειαζετε
    γιατι εχει κανει πολλες μαλακιες στην χωρα οι οικογενεια του.

    1. Δεν τομαθες,του τα χαρισανε με προυποθεση μονο να εχει αποθεματα για στρατο και αεροπορια σε περιπτωση συρραξης για καποιο διαστημα.

  8. ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΧΥΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΜΠΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ………

Comments are closed.