ΦΩΤΟ ΝΤΟΥΜΕΝΤΟ: Ο μακελάρης του Μάντσεστερ Αρίνα σέρνει μια μπλέ βαλίτσα

Κοινοποίηση:
Σαλμάν Αμπέντι

Μία ακόμη φωτογραφία του 22χρονου τζιχαντιστή Σαλμάν Αμπέντι, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη Δευτέρα στο Μάντσεστερ Αρίνα, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική μητροπολιτική αστυνομία.

Ο λιβυκής καταγωγής Βρετανός πολίτης, που προκάλεσε τον θάνατο 22 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 116 κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η Αριάνα Γκράντε, εμφανίζεται με μία μεγάλη μπλε βαλίτσα, προφανώς προερχόμενος από ταξίδι.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, δεν πρόκειται για το αντικείμενο στο οποίο μετέφερε τη βόμβα με την οποία εξερράγη στο Μάντσεστερ Αρίνα, καθώς τα υπολείμματα έδειξαν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε ένα σακίδιο.

Ο Σαλμάν Αμπέντι ταξίδεψε μόλις τέσσερις ημέρες νωρίτερα από τη Λιβύη στη Βρετανία. Εικάζεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία αφορά τον εντοπισμό του μετά την άφιξή του, ενώ είχε ήδη οργανωθεί η πολύνεκρη επίθεση.

Η φωτογραφία του 22χρονου είναι από τη Wilmslow Road στο Μάντσεστερ και σύμφωνα με την αστυνομία, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στις 22 Μαΐου, τη Δευτέρα, λίγες ώρες πριν ανατιναχθεί στο Μάντσεστερ Αρίνα.

Η φωτογραφία που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: