ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ αναγνώστης: “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έχετε ΑΤΙΜΑΣΕΙ το ΟΝΟΜΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ σας και από εκεί ΠΗΓΑΖΕΙ η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ σας και το ΚΟΜΠΛΕΞ σας”

Κοινοποίηση:
logo

Κύριε Χίο Καλησπέρα σας!!! Kατάγομαι από την Σπαρτή Λακωνίας παρακολουθώ κατά καιρούς τις εκπομπές σας και είστε ένας πραγματικός Πατριώτης και Συγχαρητήρια!!!Είμαι 20 Χρονών , Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Επίσης, ασχολούμαι Ερασιτεχνικά με την Μετεωρολογία!! Αυτές τις ημέρες υπάρχουν κάποια άτομα (Ανώνυμοι Τύποι μέσα από το Πανεπιστήμιο) όπου μέσα από την σελίδα του Πανεπιστημίου βρίζουν και κατηγορούν την Σπαρτή και την Ευρύτερη Περιοχή της Λακωνίας, την βρίζουν, την χαρακτηρίζουν με επίθετα όπως ( κατσικοχωρι,βλαχοχωρι ) και άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς!!

ΠΡΟΧΘΕΣ επειδή υπερασπίστηκα με όλο μου το “είναι” αυτήν την περιοχή δέχτηκα ένα ανελέητο πόλεμο για τα πιστεύω μου μέχρι και την οικογένεια μου έπιασαν στο στόμα τους και στο τσακ ήμασταν να καταλήξουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επίσης σήμερα υπερασπίστηκε άλλο ένα παΐδι το χωριό μας, την πόλη αυτή που μεγαλώσαμε και βγαίνει και προσάπτει άλλους χαρακτηρισμούς όπως θα δείτε παρακάτω. Αλλά εδω πέρα υπάρχει θέμα ρατσισμού προς τον τόπο μας !!

Λέει αυτό ακριβώς που θα σας πω!!! ” ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΤΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ”.

αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι ναζι ατιμαζουν τους αρχαιους σπαρτιατες

  2. ΣΠΑΡΤΗ=ΜΑΝΙΑΤΕΣ=300 ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ= ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ

  3. Συριζαιοι τρυπιοι θα ειναι….μη μασάς παλίκαρε και ξέσκισέ τους τα πρεκια!και στο βρίσιμο μη κολλάς μπινελικωνε ασύστολα!!Και αν σου πούνε και τίποτα,που χέστηκες, πες εγω ειμαι αριστοφανικος…..

Comments are closed.