Φωτιά σε ΙΧ πριν τις σήραγγες της Στυλίδας

Κοινοποίηση:
shragga2-stylida

Πυρκαγιά σε ΙΧΕ λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής (26/3), κινητοποίησε τις αρχές και δημιούργησε αναστάτωση στην κυκλοφορία στην Εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης έξω από τη Στυλίδα στο 230ο χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την 1η σήραγγα πάνω από τη Στυλίδα άρχισε να βγάζει καπνούς με αποτέλεσμα οι επιβάτες του να το εγκαταλείψουν έγκαιρα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες.

Η διπλή ευτυχής συγκυρία είναι ότι και οι επιβάτες πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν και η ζημιά έγινε πριν την είσοδο στις σήραγγες που θα δημιουργούσε πρόσθετα προβλήματα.

Άμεσα η τροχαία αυτοκινητοδρόμων και η εταιρία που είναι υπεύθυνη για το κομμάτι αυτό του ΠΑΘΕ διέκοψαν την κυκλοφορία και έδωσαν εναλλακτική διαδρομή από τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας και την Παλαιά Εθνική οδό, μέχρι να ανοίξει τουλάχιστον η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (7.10 μμ).

Στο σημείο έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τη Στυλίδα, τη Λαμία και ένα όχημα της 7ης ΕΜΑΚ χωρίς να χρειαστεί το τελευταίο να επέμβει.

efthia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: