Φωτιά και τσεκούρι ο Χίος: “Ροχάλα ο Κοντονής. Εγκληματίες οι κομμουνιστές. Χειρότεροι από τους Ναζί του Χίτλερ. Δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία, οι φονιάδες μπολσεβίκοι”

Κοινοποίηση:
xios-milonakis30-8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σιγά μην κάψει καμιά βλεφαρίδα και κόψει κανα νύχι και είναι και πρόσθετα, η προσκυνημένη στο Σόιμπλε. Συνέχισε ανθελληνικό σκουπίδι την προπαγάνδα σου κατά των γερμανικών αποζημιώσεων, ο λαός έχει μνήμη και οι προδότες μόνο μία θέση σε τούτη τη γη.

  2. ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΓΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ] , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ [ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ] “ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ”!!!…ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΚΙΑΞΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ “ΠΡΑΣΙΝΟ”ΝΗΣΙ ΟΛΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΗ ΤΗ ΦΗΜΗ. ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΜΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΩΝ ΒΡΟΜΟΕΓΓΛΕΖΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΑΛΟΚΑΦΕΝΕ.

  3. Η ασχημομουρα να το βουλωνει οταν μιλαει ο Χιος , δεν μας ενδιαφερει η γνωμη της , την ανεχομαστε προκειμενου να ακουσουμε τον Χιο , αλλα δεν μας αφηνει , αι στα κομματια απο εδω

  4. Eπιτελους καιρο ειχα να δω τον Χιο ετσι…μπραβο…αν κανει και καμια εκπομπη ξανα ακομα καλυτερα…

  5. EΞΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΟΥΣΤΤΤ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ..

Comments are closed.