ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ makeleio.gr την άλλη φορά! Αυτός ο πολιτικός αρλούμπας των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ λέει ότι κολύμπησε στη Βούλα και διαβεβαιώνει ότι δεν είδε κηλίδα!

Κοινοποίηση:
slaamina

Τις συστάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού

για αποφυγή των παραλιών της Αττικής που έχουν ρυπανθεί από την πετρελαιοκηλίδα αγνόησε – κατ ομολογία του – ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως σήμερα το πρωί κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν είδε καμία κηλίδα.

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ενώ νωρίτερα είπε υποστηρίξει «να κάνουμε κριτική στον υπουργό Ναυτιλίας αλλα είναι περίεργο που ένα πλοίο στην ράδα βυθίζεται».

Πάντως, όταν ο κ. Γιώργος Αμυράς σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου, ο δεύτερος έσπευσε να διευκρινίσει πως η δική του εμπειρία δεν σημαίνει πως οι παραλίες της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα ίδια και χειρότερα έκαναν οι κομουνιστές που έτρωγαν λαχανικά τότε με το Τσέρνομπιλ για να δείξουν οτι δεν υπάρχει ραδιενέργεια.

Comments are closed.