ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! Βρήκαν οστά στο βυθό της θάλασσας – Λύθηκε το μυστήριο για 51χρονο που εξαφανίστηκε πριν οχτώ χρόνια;

Κοινοποίηση:
APOKLEISTIKO

Ένας λουόμενος βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα χθες το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή του Τσιλιβή Ζακύνθου, όταν βρήκε ανθρώπινα οστά στον βυθό της θάλασσας.

 

Τα οστά βρέθηκαν σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 2 μέτρων.

Τα οστά παρέλαβαν τα στελέχη του Λιμεναρχείου και τα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε ότι πιθανώς είναι ανθρώπινα και αντιστοιχούν σε αγκώνα και κνήμη.

6996

Σύμφωνα με το Λιμενικό, προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ τα οστά θα αποσταλούν στο Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, οι Λιμενικές Αρχές του νησιού ερευνούν το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στον 51χρονο Σάββα Γιατσέγκο που εξαφανίστηκε στις 14 Ιουνίου 2009 από το νησί.

965

Η εξαφάνισή του έλαβε γρήγορα διαστάσεις θρίλερ αφού πολλές μαρτυρίες και στοιχεία “έδειχναν” ότι ο άτυχος άνδρας πατέρας δύο παιδιών δολοφονήθηκε από φίλο του με τον οποίο είχαν ραντεβού το πρωινό εκείνης της ημέρας.

Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ ο Σάββας Γιατσέγκος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μιλώντας τηλεφωνικά με το ένα από τα παιδιά του, εξέφρασε φόβους για τη ζωή του. Δεν αποκάλυψε ποτέ τι ακριβώς ήταν αυτό που τον φόβιζε.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτού του φονικού σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ιταλία με την οικογένεια του 51χρονου να μιλά για Θεία Δίκη. Ωστόσο, ο φίλος του Σάββα δεν δικάστηκε ποτέ για τη δολοφονία και την εξαφάνιση του άτυχου πατέρα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα οστά θα μεταφερθούν την ερχόμενη εβδομάδα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Εκεί θα βρεθούν και συγγενείς του -επισήμως- αγνοούμενου άνδρα για να δώσουν τεστ DNA.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: