ΦΡΙΚΗ σε κέντρο ευγηρίας στη Γερμανία! 18χρονος ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ Σομαλός -αιτών και άσυλο- ΒΙΑΣΕ δυο ηλικιωμένους ΑΝΔΡΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τη σύζυγο του ενός!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
somalos biasths

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Ο 18χρονος τότε Σομαλός, διέρρηξε ένα κέντρο ευγηρίας στην πόλη Neuenhaus και βίασε έναν 59χρονο τρόφιμο, ο οποίος μάλιστα είναι και παράλυτος. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε άλλο δωμάτιο, όπου βίασε άλλον έναν ηλικιωμένο, ώσπου μπήκε η 87χρονη σύζυγος του στο δωμάτιο και τον “έπιασε”.

Ο Σομαλός, μη χάνοντας χρόνο, δολοφόνησε την σύζυγο και τράπηκε σε φυγή. Πρόλαβε όμως ένας από τους φύλακες του νοσοκομείο να τον αντιληφθεί, να τον κυνηγήσει και να καλέσει την αστυνομία, νομίζοντας ότι είναι διαρρήκτης που μπήκε να ληστέψει.

Η Αστυνομία έφτασε στο χώρο και μαζί με νοσοκόμους, ελέγχοντας τα δωμάτια του οίκου ευγηρίας, ανακάλυψαν τους βιασμένους άντρες και την δολοφονημένη σύζυγο σε μια λίμνη αίματος.

Ο σομαλός δράστης συνελήφθη μετά από λίγο στο σπίτι του όπου και βρέθηκαν τα ματωμένα ρούχα του.

Αυτή τη στιγμή κρατείται σε ψυχιατρική κλινική και αναμένεται να δικαστεί.

somalos biasths

Ο Σομαλός δράστης με χειροπέδες κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας

kentro eyghrias

Ο οίκος ευγηρίας στον οποίο ο δράστης μπήκε, βίασε και δολοφόνησε

Σύμφωνα με την Dialy Mail, από τα 2.000 περιστατικά βιασμών από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και μετανάστες, μόνο τα… 120 έχουν εξιχνιαστεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. η προσφυγιά και ο ρατσισμός……φτάνει τον άνθρωπο στα άκρα…..

Comments are closed.