ΦΡΙΚΗ! Μην το ΔΕΙΤΕ αν ΔΕΝ αντέχετε! Αστυνομικοί χτυπούν με taser έγκυο γυναίκα και χάνει το παιδί της! ( ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ)

Κοινοποίηση:
ff

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Reuters είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Αστυνομικοί προσπαθούν να «συνετίσουν» την κρατούμενη και την τιμωρούν χτυπώντας την με Taser, επειδή θεωρούν πως δεν υπακούει στις «εντολές» τους.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο 2009 σε φυλακές της Αμερικής, όταν Martini Smith ήταν 20 ετών και το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το παιδί της.

«Σήκω όρθια ή θα σε χτυπήσω ξανά με Taser» ακούγεται να της λέει ένας από τους αστυνομικούς, ενώ εκείνη απαντά;: «Δε νιώθω τα πόδια μου άνθρωπε! Δεν μπορώ!»

Η Martini όμως δεν είναι η μοναδική που έχει τιμωρηθεί με Taser, καθώς πολλοί άλλοι κρατούμενοι έχουν αναγκαστεί να «παραδειγματιστούν» με αυτό το τόσο βίαιο μέσο.

Σύμφωνα με το Reuters, από το 2000 και μετά έχουν υπάρξει 104 θάνατοι φυλακισμένων (πολλοί εκ των οποίων χτυπήθηκαν με Taser). Από τους 104 συνολικά, μόνο οι 2 ήταν οπλισμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι να περιμένει κανείς από φανατισμένα κομπλεξικά κοπρόσκυλα.Ουυυυυυστ παλιοτόμαρα γουρούνια δολοφόνοι.. Καλά σας τρολάρει και σας απαξιωνει ο κόσμος μπατσόπουστες.Θα έπρεπε να χύσουν μπατσομυαλά στους δρόμους οι Αμερικάνοι μετά από τόσα χιλιάδες περιστατικά σαν αυτό.

  2. Γεια σου Παμπλο , πουστρακι κακομοιρο εβραιοσκυλο του κερατα , με τις γυναικες τα βαζεις , ενω υπαρχουν πολλοι αντρες που γραφουν εδω…
    Φοβασαι να τα βαλεις με αντρα ε;;;;

  3. Αυτη η ρατσα χιμπατζηδων ειναι τρομακτικα βιαιη…. εχουμε δει ολοι τετοια υποκειμενα εν δρασει…. ρημαζουν τα παντα οταν αγριευουν…
    Ενας εγκληματιας λιγοτερο στο μελλον

  4. Ενας μαυρος λιγοτερος…Καλα εκαναν οι ανθρωποι μπραβο.

  5. Ανεξαρτητα χωρας, οι μπατσοι ειναι το ιδιο γουρούνια γιατι εχουν εκπαιδευτεί να είναι γουρούνια.

Comments are closed.