ΦΟΝΙΚΟ στο Μοσχάτο: Σε κατάσταση ΣΟΚ η «πέτρα του σκανδάλου»! – Δείτε ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ τα πρώτα λεπτά μετά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
OPAP MOSXATO

Σε κατάσταση σοκ η «μοιραία γυναίκα» του φονικού στο Μοσχάτο

Το στυγερό έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον Μάριο Λουκόπουλο πατέρα δυο ανήλικων παιδιών και θύτη τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί την υπόθεση.

Μάταια όλοι περιμένουν τη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ δράστη και θύματος, να μιλήσει, αφού σύμφωνα με τη δικηγόρο της κ. Αλεξάνδρα Κρεμιζά βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο τη γυναίκα όσο και τον 47χρονο που δολοφονήθηκε, ποτέ δεν ήθελε να πάθει κάτι ο πατέρας των παιδιών της. Ό,τι και αν της είχε κάνει ήθελε να λύσει τις διαφορές της ακολουθώντας τη νομική οδό. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό το έγκλημα.

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η γυναίκα η οποία είχε πάρει το διαζύγιο με τον 47χρονο εδώ και ένα χρόνο δεν άφηνε τον Μάριο Λουκόπουλο να δει τα παιδιά του όπως θα ήθελε εκείνος με αποτέλέσμα να έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση. Ίσως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, πως αν και εκείνη ήταν λιγάκι πιο διαλλακτική μαζί του να μην είχαν φτάσει στα δικαστήρια και συνεπώς να μην είχε γίνει και το έγκλημα.

Η πρώην σύζυγος και μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της χωρίς να μιλά σε κανέναν, ενώ η μόνη της επικοινωνία είναι με πολύ κοντινούς της συγγενείς.

Καρέ – καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία

Την ώρα που ο 39χρονος παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα για την δολοφονία του 47χρονο Μάριου Λουκόπουλου το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο, στην δημοσιότητα έρχονται βίντεο από το μοιραίο βράδυ.

Στο πρώτο που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», φαίνονται οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Στο δεύτερο ένας άνδρας του ΕΚΑΒ σκύβει και μπαίνει με φακό στο σκοτεινό πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος και βαριά τραυματισμένος ο ξενοδόχος.

Στο τρίτο βίντεο φαίνονται οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ οι οποίοι μεταφέρουν ζωντανό στο ασθενοφόρο τον 47χρονο ξενοδόχο που έχει δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: