“Φοβούνται” οι πολίτες το νέο νόμο για τα αυθαίρετα…Τι ισχύει και ποιοι είναι οι κερδισμένοι…

Κοινοποίηση:
ΑΥΤΑΙΡΕΤΑ

Χαμένοι στους φόρους και τις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις εμφανίζονται οι πολίτες αφού ούτε οι 100 δόσεις αλλά ούτε και τα χαμηλότερα πρόστιμα που προσφέρει ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα, δείχνουν να δελεάζουν τον κόσμο για να ξεπλύνει τις “αμαρτίες” των αυθαιρεσιών του.

Ο νέος νόμος μηδενίζει από το κοντέρ των αιτήσεων, όσες ήταν σε αρχικό στάδιο επεξεργασίας, εν αντιθέσει με τους προηγούμενους που οι δηλώσεις αυτές αθροίζονταν.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν είτε την εφάπαξ αποπληρωμή του προστίμου, κερδίζοντας έκπτωση 20% εφόσον πληρωθεί μέσα σε ένα μήνα από την υπαγωγή, είτε την καταβολή του 30% του προστίμου επίσης εφόσον καταβληθεί σε ένα μήνα από την υπαγωγή διακανονίζοντας το υπόλοιπο 70% με δόσεις ή την πληρωμή του σε 100 δόσεις με ελάχιστο ποσό τα 50 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. εμενα μου ζητησαν να ξαναβαλω την αδεια στην πολεοδομια ,και να περασω ολα τα σταδια ΕΠΑΕ, ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΤΗΡΙΟΥ, ΚΛΠ ολα σαν να εβγαζα αδεια απο την αρχη,αν ειμαι τυχερος τον απριλιο μαιο θα εχω τελειωσει, και ολα αυτα για μια παραβαση 15 εκατοστα υπερβαση υψους.
    να δω τι κουστουμη θα μου κοψουνε και θα σας πω.
    παντως τον 1 μηνα δεν το κερδιζω.
    αρα λοιπον θελουν να βγαλουμε αδειες εχουμε δεν εχουμε.
    μπραβο στο συριζα τον προστατη των αδυναμων!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.