ΦΟΒΕΡΟ! Τι μπορεί να σημαίνει το νούμερο 26 που βλέπουμε τελευταία στις ειδήσεις;

Κοινοποίηση:
eikona 26

Παρατηρούμε συχνά κάποια νούμερα να επαναλαμβάνονται στις οθόνες μας. Ένα από αυτά νούμερα τελευταία που επαναλβάνεται είναι το 26!!!

Όπως γράφουν τα katohika.gr επανάληψη μέσα στο μάτριξ…το 26 βαμμένο μες το αίμα…πάλι 26χρονη το θύμα!!!, αλλά και στις καθημερινές ειδήσεις από την παγκόσμια ζούγκλα, το 26 επαναλαμβάνεται συχνά τελευταία.
Και το συναντάμε σε γεγονότα που έχουν να κάνουν με την αφαίρεση μια ζωής ή περισσότερων.

Οι παραπάνω ειδήσεις μιλάνε για έγκλημα και θάνατο με κοινό στοιχείο το 26.

Εφόσον δεν είναι σύμπτωση μιας και επαναλαμβάνεται μαζικά ο αριθμός αυτός, τι μπορεί να σημαίνει η έκθεση του αριθμού αυτούς στους δέκτες μας;

Θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε καλύτερα, εάν μπορούσαμε να δούμε με τι μπορεί να αντιστοιχεί ο αριθμός αυτός, ώστε πίσω από την αντιστοίχηση να βρούμε τα πιθανά αίτια της μαζικής εμφάνισης του 26 στο Matrix.

Όλοι έχουμε ακούσει για την Καμπάλα, το New age θρησκευτικό κέντρο που πολλοί διάσημοι (καλλιτέχνες, εφοπλιστές, πολιτικοί κ.α.) αρέσκονται να ακολουθούν και να προβάλουν, που όμως η φιλοσοφία του, τα μυστήρια του και ο σκοπός τους εξάπλωσής του κρατάει από πολύ πολύ παλιά.

Περιληπτικά να πούμε , όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε βιβλία καμπαλιστικά, η Καμπάλα είναι ένα μείγμα Ιουδαϊκής θεοσοφίας, Μυστικισμούτελετών, μυήσεων και θαυματουργίας. (ή αντιθαυμάτων)

Έχει άμεση σχέση με τους (αρχι)τέκτονες του σύγχρονου πολιτισμού και της τεχνολογίας ή κατά κόσμο Μασόνους, που έχουν άμεση σχέση με τους Illuminati και τους σατανιστές, που πάλι έχουν άμεση σχέση με τις ανατολικές δοξασίες και τεχνικές διαλογισμού, που έχουν σχέση με προιστορικούς πολιτισμούς, που έχουν πάλι σχέση με τη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και τον Πάπα…και δεν έχει τέλος….θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τη Καμπάλα σαν ένα σπόρο, που φυτεύτηκε πολύ παλιά στη Γη και έγινε δέντρο, που τα κλαδιά του, με τα φύλλα και τους καρπούς εξαπλώνονται σε όλα τα κράτη, σε κάθε εποχή, κάτω από διαφορετική κάθε φορά μορφή επιρροής και έκφρασης, ανάλογα με τις παγκόσμιες συνθήκες που επικρατούν και ανάλογα το χρόνο που βρίσκεται ο πλανήτης.

Επίσης, αν διαβάσει κάποιος που γνωρίζει τις καμπαλιστικές-μασονικές- σιωνιστικές θεωρίες των Ιουδαίων διδασκάλων Ραβίνων, αντιλαμβάνεται ότι μπερδεύει τους μύστες των Μάγιας που τελούσαν ανθρωποθυσίες με την εμφάνιση και τη διδασκαλία του Χριστού στον κόσμο, εξομοιώνοντας τους πάντες και τα πάντα,και τοποθετούν τα δεδομένα με τέτοιο τρόπο ώστε να πλανεύουν μεγάλη μερίδα του κόσμου, όμως οι ψυχοκτόνες και ανθρωποκτόνες προθέσεις τους προδίδονται, δεν μπορούν να καλυφθούν.
Στην ουσία, οι ίδιοι οι καμπαλιστές συγγραφείς το μαρτυρούν, ‘ότι όλα τα τεκτονικά συστήματα οφείλουν τα μυστικά και τα σύμβολα τους στην Καμπάλα.Εγώ θα προσθέσω και τα νούμερα με τις τελετές (που ποικίλουν και δεν είναι μόνο μια ανθρωποθυσία, αλλά μπορεί να είναι ακόμη και μία συναυλία στα αγαπημένα τους 440 hz)Η μαγεία της Καμπάλα (περί μαγείας πρόκειται) είναι ίσως η πηγή όλου του κακού, η πηγή της Νέας εποχής και η έμπνευση των εκφραστών της, όλων αυτών που την ασπάζονται χάριν του πλούτου και της δόξας, παραδίδοντας την ψυχή τους και δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους, σε ένα ρητό…. ο σκοπός αγιάζει τα άμεσα, όντας πρότυπα οι καμπαλιστές ελιτιστές εκπρόσωποι στη νέα γενιά, στα παιδιά μας, που μεγαλώνουν στις ρίζες αυτού του μολυσμένου καμπαλιστικού  δέντρου και τους καρπούς του…τους βλέπουμε στο σύγχρονο δυτικό- ανατολικό πολιτισμό, μέσα από τα έκτακτα δελτία ξένων και εγχώριων πρακτορείων ειδήσεων.

Όποιος θέλει μπορεί να εμβαθύνει και να μελετήσει περισσότερο το ρόλο της Καμπάλα στην εποχής μας, στη Νέα εποχή της παγκόσμιας αγάπης, της παγκόσμιας ελευθερίας, του παγκόσμιου ηγέτη, του παγκόσμιου κράτους.

Με Παγκόσμια έδρα/βάση;

Την Ιερουσαλήμ… και τον γνωστό σε όλους μας παγκόσμιο ηγέτη ή παγκόσμια υπερνοημοσύνη-Μεσσία-θαυματοποιό.

Εκεί που θα γίνει προσπάθεια να επιβληθεί η παγκόσμια Ειρήνη,  που αιώνες τώρα δεν υπάρχει ειρήνη, εκεί θα είναι το Παγκόσμιο κέντρο Ειρήνης, δίπλα από το παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας, που είναι στη Σαουδική Αραβία.

Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με τον αριθμό 26 που βλέπουμε τελευταία;

Η Καμπάλα, διαφημίζεται σε πολλούς ως μια προσπάθεια αυτογνωσίας, αυτό εξέλιξης και γνώσης του Ανώτερο εγώ( όπως η γιόγκα και άλλες διάφορες Ανατολικές τεχνικές) όμως στην πραγματικότητα είναι η πηγή της μαγείας….(όπως και οι συγγενείς ανατολικές θεοσοφίες) το κέντρο των αιρέσεων και της μαγείας στον πλανήτη, που έχει πολλές εκφράσεις… από τη Μαύρη μαγεία, μέχρι το φλιτζάνι, τα Ταρό, την αστρολογία κλπ.

Αλχημεία και μαγεία είναι τα χαρακτηριστικά της Καμπάλα και για αυτούς που είναι καλά μυημένοι, όπως οι 33ου βαθμού( μασονικοί βαθμού που πιθανός να είναι παραπάνω οι βαθμοί) διδάσκαλοι, κάνουν χρήση πολύτιμων αντικειμένων όπως π.χ κρυστάλλων, κατά προτίμηση Βοημίας, διαφόρων μεγεθών σε σχήμα νεκροκεφαλής ή πυραμίδας, που από αρχαιοτάτων ετών είχαν ισχύ και δύναμη στο χώρο και το χρόνο, μαγικών τετραγώνων και κατά περίπτωση, τέλεση αιματηρής θυσίας.

Σαν αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας τελευταία να παίρνει τη μορφή του 26, αφού προφανώς έχουν τη δύναμη ελέγχου του νου και μπορούν να κατευθύνουν τις σκέψεις και τις πράξεις όσων δεν μπορούν να προβάλουν αντίσταση, σε χρόνο κατάλληλο για αυτούς, ή όπως λεμέ εμείς.. «στην κακιά στιγμή».

Έχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που αυτοί οι ανώτεροι διδάσκαλοι και πνευματιστές απευθύνονται στον «ευσπλαχνικό» Θεό τους για να τους εκπληρώσει μια επιθυμία…αυτές οι ώρες και οι μέρες πιθανός δένουν αρμονικά και με ένα παλιό γνωστό ημερολόγιο, πολύ γνωστού πολιτισμού που είπαμε πιο πάνω και οι παλιοί αυτοί θεοί, όπως αφήνουν να εννοηθεί, είναι οι ίδιοι Θεοί με αυτούς της Νέας εποχής, της Καμπαλιστικής εποχής, του ελευθεροτεκτονισμού, του εωσφορισμού, των Πεφωτισμένων, των μυστικών υπηρεσιών, των Anonymous, των Antifa,των ΜΜΕ, των φεμινισμού,των φιλανθρωπικών οργανώσεων,των δειθνών οργανισμών, των κοινοτήτων LGTB και κάθε άλλης εξαπατημένης μαριονέτας που όταν στυφτεί, θα πεταχτεί στα σκουπίδια της ιστορίας.

Η θυσία στον αριθμό 26, ταυτίζεται κατά πολύ στον αριθμό του Θεού της Ιουδαϊκής/Εβραϊκής θρησκείας, που είναι στο περίμενε για τον Σωτήρα (τον παγκόσμιο Σωτήρα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που προετοιμάζεται και στην Ελλάδα) για να μαζέψει τους απανταχού Εβραίους όλου του κόσμου, στη Γη της επαγγελίας και να τους ενώσει στην Ιερουσαλήμ, ανεγείροντας ο Μεσσίας τους τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα, που αυτός ο ναός αγαπητέ-η μου, όπως οι ίδιοι γράφουν, υπάρχουν αντίγραφα του σε σμίκρυνση παντού σε όλο τον κόσμο και εδώ στην Ελλάδα, αφού είναι (αρχι)-τεκτονικά ομοιώματα του Ναού του Θεού των Εβραίων ή Σιωνιστών ή Ταλμουδιστών…..Αυτά τα κτίρια είναι η μόλυνση κάθε χώρας, αφού εκεί καλλιεργείτε η καταστροφή κάθε έθνους, κάθε αξίας και ηθικής, είναι τα κέντρα διανομής κάθε κακού που βλέπουμε γύρω μας ή στην οθόνη μας.

Ποιος είναι αυτός ο Θεός;
Είναι ο τετραγράμματος Θεός των εβραίων, ο Γιαχβέ ή Yahveh ή  יהוהΑυτός είναι ο Θεός τους…. και ο Μεσσίας/απεσταλμένος του,  που περιμένουν πως και πως οι Ραβίνοι διδάσκαλοι- καμπαλιστές φιλόσοφοι θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:Α. Θα είναι όντως ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ και θα εξαφανίσει όλους τους εχθρούς του.

Β. Θα επισυναγάγει τους Εβραίους στο Ισραήλ.

Γ. Θα χτίσει ξανά το Ναό του Σολομώντα.

Δ. Θα επιβάλλει την ειρήνη.

Ε. Δεν θα ανακηρύξει ποτέ τον εαυτόν του Θεό.

ΣΤ. Επίσης πιστεύουν ότι ο Μεσσίας θα είναι γόνος και απόγονος του Βασιλέως Δαβίδ, θα έχει δηλαδή πιθανόν βασιλική καταγωγή.

Ζ. Δεν τους απασχολεί αν θα είναι έγγαμος η άγαμος.

Αν κρίνουμε από τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Β. Αφρική και στη Μέση ανατολή, κάποιος, που δεν είναι τυφλός, παρατηρεί ότι από το 2011 και μετά, όλες οι συγκρούσεις περιφέρονται γύρω από το Ισραήλ, λες και …εξαφανίζονται οι εχθροί του Ισραήλ, όπως αναφέρει πιο πάνω.

Μένουν ακόμη δύο εχθροί…το Ιράν και στο βάθος η Ρωσία.

Πάμε να δούμε τώρα που υπάρχει το 26.

Είμαστε στην μέση(36), των 72 σελίδων pdf όπου αναγράφεται

Όπως είδαμε Το Καμπαλιστικό δέντρο ή δέντρο της Ζωής, είναι μια κατασκευή/σύμβολο με δέκα σφαίρες που ενώνονται με 22 μονοπάτια/γραμμές και μπορούμε να πούμε ότι εκεί αποτυπώνεται ο άνθρωπος, η ψυχή ο υπερβατικός κόσμος, το συνειδητό, το ασυνείδητο, ο υλικός κόσμος, ο κόσμος των πνευμάτων, τα τέσσερα στοιχεία του κόσμου, τα ανθρώπινα τσάρκας κ.α, που όλα μαζί συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και επικίνδυνη διδασκαλία, που τη χρήση της τη βλέπουμε συχνά στα μεγάλα και μικρά γεγονότα που μεταφέρουν τα ΜΜΕ.

Το νούμερο λοιπόν του Γιαχβέ, το 26 είναι και το νούμερο που κατεβάζει το Matrix τελευταία,
και στην εβραϊκή αριθμοσοφία όντως επαληθεύεται..

Ρίχνοντας μια ματιά στα νούμερα που συνθέτουν το όνομα του Γιαχβέ βλέπουμε επίσης ενα
10.5.6.5……και μπορούμε να τα προσθέσουμε ως εξής
10+5= 15=1+5=6  και  5+6=11…
 
Αν τα αφήσουμε έτσι, γνωρίζοντας το 6 καθρεφτίζεται ως 9, εξάγεται η ημερομηνία που χτύπησαν τους δίδυμους Πύργους, που ήταν η αυγή..τα εγκαίνια της Νέας εποχής, που έχει τις ρίζες στην καμπαλαστική Ιουδαϊκή μαγεία που είδαμε πιο πάνω.
Για να μην το κουράσουμε άλλο, υποθέτω προσωπικά, πως το επαναλβανόμενο 26 δείχνει ένα κράτος. Τα νούμερα που εμφανίζονται στις οθόνες δεν τα βλέπουμε σε αυτό το κράτος, αλλά σε άλλα, όπως Αγγλία, Αμερική, Ελλάδα,Συρία.
Δεν είναι μόνο αυτό το κράτος που εκμεταλλεύεται το ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο και σκέψη των ανθρώπων, οι εχθροί είναι παντού και δεν είναι θέμα των ανθρώπων, αλλά αυτών που έχουν την εξουσία και αυτών που τους ελέγχουν, ελέγχοντας και διαμορφώνοντας τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Αυτό το κράτος όμως είναι ώρα να μας απασχολήσει και θα είναι αυτό που πιθανός θα πάρει τη σκυτάλη μετά τη Συρία και το τέλος του ISIS, στο μονοπώλιο των εξελίξεων.
Και αν δεν εμπλακεί ενεργά, θα εμπλακεί σκοτεινά, παρασκηνιακά, δημιουργώντας τις συνθήκες παγκόσμιας υποδοχής του Μεσσία του.
katohika.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: