ΦΟΒΕΡΟ! Αυτοί είναι οι σωστοί τρόποι να τρώτε στα εστιατόρια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
vfvc1 (1)

Πλέον κανείς δεν μπορεί να εκπλαγεί από πιάτα ξένων κουζινών. Ιαπωνικά, Ιταλικά, Γεωργιανά…

Δημιούργησαμε μια λίστα με τα δημοφιλή φαγητά… με οδηγίες που θα σας βοηθήσουν.

Σάλτσα σόγιας

Μη γεμίζετε το μπολ μέχρι το χείλος με σάλτσα σόγιας. Οι Γιαπωνέζοι συνιστούν να ρίχνουν μια μικρή ποσότητα και στη συνέχεια απλά να ξαναγεμίζουν το μπολ, αν χρειαστεί.

Τζίντζερ

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να βάλουν κομμάτια τζίντζερ στο σούσι τους. Στην πραγματικότητα, πρέπει να τρώμε το τζίντζερ σε διαλείμματα μεταξύ πιάτων. Βοηθά στο φρεσκάρισμα του στόματος και στην ενίσχυση της γεύσης του προηγούμενου πιάτου.

Wasabi

Οι φίλοι των πικάντικων τροφίμων τείνουν να προσθέτουν ένα μεγάλο ποσό wasabi. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η γεύση της ασιατικής κουζίνας εξαφανίζεται. Ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα wasabi στη σάλτσα σόγιας σας. Ή εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο σούσι σας.

Sashimi

Πάρτε ένα κομμάτι sashimi με τα ξυλάκια σας (ιαπωνικό φαγητό πρέπει να τρώγεται είτε με ξυλάκια ή τα χέρια, αλλά όχι με ένα πιρούνι). Η άκρη του ψαριού πρέπει να βυθιστεί στη σάλτσα σόγιας. μην βυθίζετε ολόκληρο το κομμάτι σε αυτό. Και μην δαγκώσετε το ψάρι – θα πρέπει να τρώτε ως ένα ολόκληρο κομμάτι με τη μία.

Σούσι

Χρησιμοποιώντας τα ξυλάκια σας, γυρίστε το σούσι στο πλάι του. Σηκώστε το σούσι με τα ξυλάκια σας, ώστε να πιαστεί το κομμάτι με το ψάρι στη μία πλευρά και το μέρος με το ρύζι στο άλλο. Βουτήστε το στη σάλτσα σόγιας έτσι ώστε η σάλτσα να φτάσει μόνο στο ψάρι. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, θα πάρετε την πραγματική γεύση αυτού του πιάτου μόνο με τη χρήση αυτής της μεθόδου.

Rolls

Πάρτε ένα ρολό είτε με τα ξυλάκια σας είτε με τα χέρια σας, αλλά όχι με ένα πιρούνι. Η άκρη του ρολού πρέπει να βυθιστεί στη σάλτσα σόγιας. Μην βάζετε ολόκληρο το ρολό στη σάλτσα και μην το βυθίζετε και με τις δύο πλευρές.

Ζυμαρικά

Περιστρέψτε σπαγγέτι στο πιρούνι (δεν θα ξεπεράσουν περισσότερο από 3 ή μεγάλες “ουρές” από το στόμα σας). Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.

Χατσαπούρι

Δεν ξέρουν όλοι πώς να τρώνε αυτό το πιάτο της γεωργιανής κουζίνας χωρίς να λερώσουν το πρόσωπό τους και τα χέρια τους. Αφαιρέστε τα μικρά κομμάτια από την άκρη και βυθίστε στη γέμιση. Όταν έχει απομείνει μόνο το κεντρικό τμήμα του Χατσαπούρι, πάρτε το για να το φάτε.

Burger

Πολύ συχνά, το εσωτερικό ενός μπιφτεκιού πέφτουν, λερώνοντας τα χέρια, τα ρούχα σας και τα πάντα γύρω σας. Κόψτε ένα μπιφτέκι σε μικρά κομμάτια για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση. Απλά το κόβετε σε 2 κομμάτια επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να κρατήσετε μισό στα χέρια σας. Έτσι η πολύτιμη γέμιση δεν θα πέσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: