Φοβερή απόφαση ΠΑΟΚτσήδων για το ματς με τον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
paokks1

Στην απόφαση να μην ανάψουν κανέναν πυρσό στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ύστερα από συνάντηση που είχαν.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου αποφάσισαν να αποφύγουν την αγαπημένη τους συνήθεια και να μην ανάψουν κανέναν πυρσό, προκειμένου να διαφυλάξουν την ομάδα τους από ενδεχόμενη τιμωρία και παρότι είναι αντίθετοι στον σχετικό νόμο περί πυρσών και καπνογόνων, αλλά και σε αυτόν που απαγορεύει τις μετακινήσεις.

Πάντως, ανακοίνωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα εκδράμουν στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα και ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ξαναβγάλει ανακοίνωση που να τους απαγορεύει να ταξιδέψουν σε εκτός έδρας ματς της ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μερικοι καρναβαλοι να κοψουν την πρωινη γιατι καιει σε μεγαλο βαθμο τα κυταρρα του εγκεφαλου και να καταλαβουν οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα ειναι πρωταθλητης και τα φαρμακεια 24 ωρες ανοιχτα για να προμηθευτουν καποιοι ηρεμιστικα !!!

  2. Οι καρνιβσλοι θα την κάνουν την μαλακια κ θα τιμωρηθούν….ο ραγιαδισμός δεν φεύγει σπο πάνω τους….μόνο Καζαντζίδη ακούνε οι κ φτιάχνονται!!!

    1. Πιες ΣΟΥΡΩΤΗ να χωνεψεις αστειε τσαρλατανε !!!

  3. Oποιος βαριεται τη ζωη και θελει να τα τιναξει,στη θυρα 4 να παει και ”θρυλε” να φωναξει…

Comments are closed.