Φλώρινα: το πρώτο Ελληνικής κατασκευής αεροπλάνο είναι γεγονός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
florina-aeroplano708

Το αεροσκάφος «Άρχων» ή «ARCHON SF 1» κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στη Φλώρινα και πωλείται σε ιδιαιτέρως ικανοποιητική τιμή.

Οπως αναφέρει το radioflorina.blogspot.gr, πρόκειται για ένα πάρα πολύ ελαφρύ αεροσκάφος, καθώς ζυγίζει μόλις 200 κιλά, με κινητήρα μόλις 46 ίππων. Είναι μονοθέσιο, που μοιάζει με μαχητικό (άλλωστε τα περισσότερα μέρη του είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο αεροναυπηγικής) με πολλούς καινοτόμους σχεδιασμούς σε παγκόσμια κλίμακα (οι λεπτομέρειες του σχεδίου του τείνει σε τεχνολογία Stealth) και μάλιστα για αυτό το συγκεκριμένο αεροπλάνο έχει δεχθεί πάρα πολλά emails και τηλεφωνήματα από αμερικανικές εταιρείες που επιθυμούν να το αξιοποιήσουν εμπορικά και ήδη κατασκευάζεται σε πωλούμενα κιβώτια «κιτ» που συναρμολογούνται.

Ο κατασκευαστής του, Γιώργος Ηλιόπουλος, δεν είναι αεροναυπηγός, ούτε μηχανικός αεροσκαφών, ούτε καν τεχνικός οποιασδήποτε ειδικότητας. Είναι ένας απλός αστυνομικός, που όμως διακατέχεται από πάθος και μεράκι για την αεροπλοΐα, ενώ είναι πρόεδρος της Αερολέσχης Φλώρινας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΩς ΕΞΙΓΗΤΕ???? ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΞΙΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΟΜΙ ΣΑΣ?

  2. Αυτη την ειδικη μπογια που το εργοστασιο ειναι στο Ασπροπυργο πως τη ζηταμε? Μαρκα ΣΤΕΛΘ? Σε τι καταστηματα? Εχουν τα μαγαζα η μονο στο εργοστασιο? Μενω Πατρα αν γινεται πειτε μου που τη πουλανε

  3. εγω υπιρετισα ουκ4 στις ειδικεσ δυναμεισ και μας ελεγαν στην εκπαιδευση διαβολοβδομαδα οτι αμα πετανε τα αεροπλανα μπορεισ απο κατω να εκτοξευσεισ φοριτουσ πυραυλουσ στιγκερ αλλα μονο αμα ειναι κοντα το αεροπλανο γιατι αλλιωσ δεν πιανει την εμβελεια. με τα στελθ ειναι το ιδιο? τα πιανει ο πυραυλοσ η ξεφευγουν?

    1. ΑΝ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΟΥΚ-4 ΤΟΤΕ ΕΓΩ EIMAI ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ

      1. γιατι δεν πιστευεισ? αν θελεισ να ξερεισ φιλε ειμασταν το καλυτερο ταγμα ουκ εμεισ και μασ ειχε πει ο δοικητησ μασ οτι οταν καναμε παρελαση στην αθηνα ολοι μασ χειροκοταγαν. και μετα αν θελεισ να ξερεισ μασ πηγαν στισ πιο δυσκολεσ αποστολεσ και στη σομαλια που ηταν διοιηκητησ ο καλυτεροσ αξιοματικοσ και μετα οταν πηρα τη ροζαλια και απολυθηκα λε-λε με το πτυχιο των ουκ-4 ειχα δουλεψει στην ασφαλεια και μετα σεκιουριτυ σε μεγαλη εταιρια. εσυ που υπηρετησεσ? ντακοτα?

  4. Το αρθρο λεει οτι αυτο το Ελληνικό αεροσκάφος που κατασκευασε ο Ελληνας αεροναυπηγός είναι παρα πολύ ελαφρυ. Αυτό είναι καλό γιατι έτσι θα απογειώνεται πολύ γρηγορα και θα έχει αρκετό χώρο για να βάλει από κάτω βομβες και πυραυλους αμα χρειαστεί. Αυτη η τεχνολογία Stealth που λέει τι είναι? Εχει να κάνει με την τελική ταχύτητα δηλαδή ποσα πιάνει το αεροπλάνο ή είναι για τις αερομαχίες donglefights?

  5. ΜΕΡΙΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ . ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΠΑΤΖΙΣ ΣΤΙΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΝΕ ΚΑΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΗΧΕ ΒΛΑΒΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ. ΟΠΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΙΣΕ ΑΕΡΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΔΙΚΑ ΜΠΑΤΖΙΣ ΞΕΡΙ. ΚΑΙ ΕΓΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΟ. ΠΡΠΕΙ ΠΑΣΙΘΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΕΡΟΘΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.

  6. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ TWA ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΖΙΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΦΤΧΑΣΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ? ΠΟΥΘΕΝΑ

  7. Δεν πάτε καλά, το να φτιάξεις stealth ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αεροσκάφος απαιτεί γνώσεις κατασκευής κινητήρων Jet (αυτό είχε έλικα πίσω) που στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει, επίσης το stealth ΔΕΝ το βάφουμε με μία μαγική μπογιά για να μη το πιάνει το ραντάρ, βάψε όσα F4 και F16 θες με τη μπογιά που βάφουν το F-117, το ραντάρ θα τα πιάσει κανονικά και ο λόγος; design, ο σχεδιασμός των stealth αποστέλλει πίσω πολύ λίγα σήματα που στέλνει το ραντάρ. Η μπογιά το μόνο που κάνει είναι να “κρύβει” πως το αεροσκάφος είναι μεταλλικό, το design βοηθάει στο να αφήνει τα σήματα του ραντάρ να περνάνε το αεροσκάφος και να στέλνει πίσω πολύ λίγα, το F-117 στα ραντάρ στέλνει λιγότερο σήμα πίσω απ’ότι ένας αετός. Το πιο απλό design που πρέπει να γίνει για να κάνεις ένα αεροσκάφος stealth είναι να έχει καμπύλες αντί για οξείς γωνίες πχ B-2 bomber. Η αρχή έγινε με το Horten Ho229, το οποίο αν και δεν ήταν stealth ΑΛΛΑ πάνω σε έρευνα που έγινε σε replica του, τα Αγγλικά ραντάρ (στον Β’ ΠΠ) θα αργούσαν να εντοπίσουν το αεροσκάφος και λόγο ταχύτητας του και αργοπορίας εντοπισμού (μόνο το πιλοτήριο ήταν μεταλλικό, τα φτερά ήταν ξύλινα) οι Άγγλοι θα είχαν χρόνο αντίδρασης 5′ μέχρι το Ho229 να φτάσει στο Λονδίνο αντί των 2 ωρών χρόνο προετοιμασίας που είχαν με τα κλασσικά γερμανικά αεροπλάνα. Πέραν των βασικών τεχνικών λεπτομερειών περί της τεχνολογίας Stealth, η Ελλάδα δε μπορεί να κάνει ούτε ένα απλό fighter jet τύπου F16 για τους παρακάτω λόγους:
    1) Δεν υπάρχει όρεξη, ο μέσος Έλληνας κοιτάει να μπεί στο δημόσιο και να πάρει σύνταξη.
    2) Δεν υπάρχει χώρος για testing.
    3) Δεν υπάρχει τεχνογνωσία και μέθοδος αντιμετώπισης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
    4) Δεν έχουμε υπερυπολογιστές ώστε να σχεδιάσουμε τους κινητήρες, το αεροσκάφος κτλ, ΔΕΝ γίνονται στο χαρτί πλέον.
    5) Εάν σταματήσουμε να αγοράζουμε τις αμερικανικές μαούνες για να κάνουμε δικά μας, ο Τούρκος έχει φτάσει στην Αθήνα και κάνει selfies στην Ακρόπολη παρέα με τον Richard Johnson.
    6) Οι επιστήμονες μας φεύγουν για εξωτερικό, ένας παλιός γνωστός μου που σχεδίαζε τα φτερά των jet στη Boeing (Έλληνας) έφαγε απόρριψη απο τη Τανάγρα και το Τατόϊ (όταν ήθελε να επιστρέψει) με την αιτιολογία ότι “ξέρει πολλά για εδώ” απο τη στιγμή που φοβόμαστε έναν σχεδιαστή φτερών και πορτών σε αεροσκάφη τότε πως θα κάνουμε κάτι δικό μας; Ας αρχίσουμε λέω εγώ να κάνουμε κανένα αμάξι που μου φαίνεται λίγο πιο ρεαλιστικό και ας αφήσουμε τα αεροπλάνα…

  8. ΕΒΑΦΑ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΕΛΘ Κ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΕΤΣΙ ,,,ΜΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ,,,,Κ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ Κ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΩ……ΧΕΛΠ ΜΕ
    ΧΕΕΕΕΛΠ ΠΟΠΑΥ ΧΕΕΕΕΛΠ ΠΟΠΑΥ

  9. @ Spartakos, ε κι εσύ τι περιμένεις να διαβάσεις στο makeleio? Σοβαρότητα? Εδώ έχουν παρουσιαστεί για σοβαρές ειδήσεις οι αεροψεκασμοί πάνω από την “ηλιόλουστη Κρήτη” και η θέαση του τέρατος του Λοχ Νες! Το πάει σφαίρα ο Στέφανος λέμε το μηχάνημα! Εχει βρει μερικούς μπούφους και εγκεφαλικά ΑΜΕΑ να σχολιάζουν (προφανώς χρυσάυγουλα και χριστιανοταλιμπάν), μπαίνουν όλοι για να κάνουν χαβαλέ τις απαντήσεις, και νά τα “κλικς”, και να η επισκεψιμότητα στο site, και να τα νούμερα στο Alexa, και να μετά να να πουλάει διαφημιστικό χώρο σε κλαμιν και νανοτεχνολογία για να βγει το μεροκάματο. Τι νόμισες?

  10. χαμεραιτ,μποντεξ και βλακειες.βαψιμο ρε ολα με την θαυματουργη ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΕΛΘ να γινουν αορατα χαχχαχαχαχχαχ

  11. χαμεραιτ,μποντεξ και βλακειες.βαψιμο ρε ολα με στελθ μα γινουν αορατα χαχχαχαχαχχαχ

  12. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΜΙΡΑΖ ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΘ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ?

  13. Αν είχα μαλλιά θα είχα καραφλιάσει ξανά με ορισμένα σχόλια που διαβάζω.

  14. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΛΘ ΜΠΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΛΘ ΜΠΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥ????? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 100000 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΑΜΑ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΛΘ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΠΟΓΙΑ

    1. τι λες ρε ΕΛΛΗΝΙΚΙΑΣ..ρε σεις θα ξεχασω και αυτα τα Ελληνικα που γνωριζω ρε ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ σχολειο δεν πηγατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα σε βουτηξω σε μπογια στελθ

      1. φιλε μου μην ειρωνευεσαι. εγω περασα με μπογια στελθ το αυτοκινητο και δεν με πιανει κανενα ρανταρ. τωρα με την ελληνηκια μπογια στελθ μπορειτε να βαψετε ακομα και το σπιτι σας. με αυτο το εξαιρετικο προιον πραγματικα θα βρειτε την υγεια σας. αν μας τηλεφωνησετε στα επομενα δεκα λεπτα θα παρετε δυο κουβαδες μπογια στελθ στην τιμη του ενος, αλλα δεν τελειωσαμε ακομα, ο πρωτος που θα παρει τηλεφωνο θα παρει δωρο και ενα στελθοπινελο.η προσφορα ισχυει μεχρι να καραφλιασουμε εντελως.

        1. αυτο μπορει να γινει οντως? δηλαδη αμα βαψω το μηχανακι με αυτη τη μπογια μετα δεν θα φαινεται να το βλεπει κανεισ η μονο στο ρανταρ της αστυνομιας? παιζει ρολο αμα ειναι πολλα κυβικα η κανει και σε 90αρι honda?

  15. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥ. ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ AIRSHOW ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΤΟ 2012 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΩΝ. ΜΙΚΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΙΖΕΣ. ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ STEALTH ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ STEALTH ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΦΗΣ ΝΑΝΟΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ 95%. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ. ΧΡΩΜΑ STEALTH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΚΕΠΑΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ BACKROUND ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΣ ΜΟΥ.

    1. Ρε φιλε κοιτα να δεις τι επαθα…… ο μαλακας ο μπογιατζης μου εβαψε το σπιτι με στελθ μπογια και δεν μπορουμε να το βρουμε τωρα…..

  16. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπαθεια!!!Σας εύχομαι συνεχώς να βελτιώνεστε!!!

  17. στεφανε γιατι αυτο που ειναι στελθ και αορατο σαν τα αμερικανικα δεν το πιλοταρουν οι πιλοτι μας? μιπος επιδι εχουν δοσει εντολη ι αμερικανι και ι γερμανι να αγοαρζουμε τα δικα τους?????????? μεχρι και ι τουρκοι πιρανε στελθ σαν αυτα που πετανε κατο απο τα ρανταρ και η δικια μας ι αεροπορια στρατου πεται ακομι με ντακοτες

    1. Κάτι δυάβασα φύλε μου, ότι έχει παραγκείλοι η πολεμικί μας αεροπορύα 5 τέτια για δοκιμύ & αν πάει καλά η δοκιμύ, θα αντυκαταστύσουν όλα τα αεροπλάνα των αμερυκανών & των γερμανών στυς μύρες μας..

      1. Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς έπαθα χαχαχαχαχχαχχα

      2. ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ”

      3. Κάτι διάβασα λέει εσύ η γράφεις έτσι για να σου απαντάμε κ να γίνετε τζερτζελες η θες ειδική μέριμνα κ παρακολούθηση!!!!Με αγάπη πάντα!!!

Comments are closed.