Φερεντίνος σε Γεωργούντζο: “Αγαπώ την Καλαμάτα, στεναχωριέμαι γιατί πήρε τέτοια πια διάσταση το θέμα” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fer1

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το Sportstonoto.gr με τον Χρήστο Φερεντίνο, εξ αφορμής βέβαια του γνωστού θέματος που προέκυψε στο καρναβάλι φέτος της Καλαμάτας.
Ο γνωστός παρουσιαστής, εμφανέστατα στεναχωρημένος, κυρίως για τις διαστάσεις που πήρε η όλη υπόθεση διακοπής της παρουσίασης της παρέλασης από τον ίδιο, μιλώντας πάντα με θέρμη για την Καλαμάτα και τους Καλαματιανούς:

“Σε καμία περίπτωση δεν εκνευρίστηκα όπως λέγεται και γράφεται πλέον κατά κόρον. Ήσουν δίπλα και είδες πως είχα γίνει χάλια από τα αλεύρια και τις… μπίρες και απλά πήγα να πλυθώ λίγο και να αλλάξω ρούχα, καθώς δεν μπορούσα άλλο να μείνω έτσι. Άλλωστε ήσουν πλέον εσύ Σωτήρη εκεί και τα πήγες  μια χαρά. Μιλήσαμε πιο πριν και δεν άφησα έτσι μόνη την παρέλαση. Αγαπώ πολύ την Καλαμάτα και τους Καλαματιανούς, πέρασα τέλεια αυτά τα δύο χρόνια σε αυτή την πανέμορφη πόλη, δέθηκα μαζί της, όπως και με το Καρναβάλι της και με στεναχωρεί πολύ όλη αυτή η μεγάλη και άκρως υπερβολική διάσταση που πήρε η εν λόγω πάντα υπόθεση”.

fer2

Και το πιο ωραίο ο Χρήατος Φερεντίνος, θα λέγαμε ότι μας το κράτησε για το τέλος: “Το καλό είναι πως με όλα αυτά έγινε, έστω και έτσι μεγάλη διαφήμιση για το Καρναβάλι της Καλαμάτας. Χαμός σε όλη την Ελλάδα. Σβήσαμε πλέον όλα τα άλλα καρναβάλια σε δημοσιότητα και προβολή. Όλοι με την Καλαμάτα και το υπέροχο καρναβάλι της πια ασχολούνται…”. (χαμόγελα)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φερεντίνο πολύ στεναχώρια πέφτει στην οικογένειά σου . Από την μια η πρώην σου όρμησε στον Παπαγιάννη για την παρατηρήση που της έκανε και αν δεν την έσπρωχνε θα του έβγαζε τα μάτια με τα νύχια της εξ ου και οι γρατσουνιές που είχε σύμφωνα με την ομολογία των υπολοίπων που θιάσου στο πρόσωπο του,βγήκε πρώτη να τον κατηγορήσει στα κανάλια το αποτέλεσμα ; να βρεθούν στην ανεργια οι υπόλοιποι ηθοποιοί που δεν έφταναν σε τίποτα γιατί η κυρά σου έκανε την τρίχα τριχιά.και από την άλλη εσύ αφού στολισες με τις αλλα γαλικα εκφρασεις τους καρναβαλιστές και κατοικους,όταν το σκέφτηκες μετά σαν πονηρός που είσαι λες να πάθω και εγω τα ίδια και μείνω στα αζητητα; Κάτσε να το παίξω θυμα και να κλαιγομαι στα κανάλια ξεχνώντας την χοντροειδεστατη φάρσα που έκανες σε ηθοποιό που λίγο έλειψε η γυναίκα να πάθει συγκοπή . Και πολύ καλά κάνεις και στεναχωριεσαι γιατί σε λίγο θα περάσεις και εσύ στο χρονοντούλαπο της τ.β.

Comments are closed.