ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ: Πόσα Canadair θα αγόραζαν Τσίπρας-Καμμένος με τα 600 εκ.δολ. που έδωσαν για τα ανθυποβρυχιακά σαράβαλα ORION;

Κοινοποίηση:
p-3b1-1024x560

Γιατί Τσίπρας-Καμμένος δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους;
Γιατί ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μεγάλη καταστροφή που συντέλεσε η απόφαση του να δαπανήσει 600 εκατ. δολ για τον εκσυγχρονισμό στα πανάρχαια αμερικανικά ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ORION που απαιτεί το ΝΑΤΟ και η πολεμοκαπηλεία τους στην Ανατολική μεσόγειο και να μην αγοραστούν πυροσβεστικά αεροσκάφη;

Κύθηρα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ηλεία, Αττική… καταστρέφει ο Μεγαλοϊδεατισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, η εφαρμογή των Μνημονίων, οι Αγορές των όπλων που απαιτούν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και σήμαιναν μίζες για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και στρατιωτικούς, αλλά και συμβόλαια για επιχειρηματίες.

ΠΗΓΗ: diktiospartakos.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν ΔΕΝ δίναμε ως κράτος κοντά 2 δις ευρώ(μόνο για έναν χρόνο),για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει η τούρκια,πραγματοποιώντας το σιωνιστικό σχέδιο κουντενχόβε-καλλέργη για την αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδος και εν γένει της Ευρώπης,θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ καναντέρ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ αεροσκάφη αεροναυτικής συνεργασίας και θα έμεναν και λεφτά.Στην περίπτωση δε όπου θα αγοράζαμε τα ρωσσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη “beriev-200” το κόστος θα μπορούσε να είναι πιο χαμηλό διότι δεν θα χρειαζόταν να αγοράσουμε ξεχωριστό αεροσκάφος αεροναυτικής συνεργασίας,αφού το συγκεκριμένο αεροπλάνο διαθέτει εκδόσεις έρευνας και διάσωσης,ανθυποβρυχιακού πολέμου και μεταφοράς φορτίου και επιβατών,συν το ότι ο στόλος των αεροπλάνων θα ήταν πιο ομοιόμορφος.Έτσι και δεν θα καιγόντουσαν τα δάση και οι περιουσίες του κόσμου και δεν θα είχαμε τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών με όλα τα προβλήματα που αυτοί δημιουργούν και θα ήταν πιο εύκολο το έργο για την ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
    Υ.Γ. Τα μόνα “προβλήματα” που θα δημιουργούσε μια τέτοια κίνηση θα ήταν αφενός ότι θα έμπαινε φρένο στα σχέδια για την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος και εν γένη της Ευρώπης και αφετέρου δεν θα κονομούσαν τα προκτοράκια των “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” μκο.Ένα ακόμη “πρόβλημα” θα ήταν ότι θα έτσουζαν τα παρτάλια του “σπάρτακου”.

Comments are closed.