Υποκίνηση ΒΙΑΣ σε δημοτικό σχολείο στην Ελευσίνα! “Μαθητές σφάξτε τους δασκάλους!” Ο δήμαρχος τι κάνει; Μεριμνά μόνο για τα παιδιά των ΛΑΘΡΟμεταναστών; (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
sxo

“Εδώ και περίπου 1,5 μήνα έξω από δημοτικό σχολείο του δήμου Ελευσίνας, υπάρχει σύνθημα που υποκινεί τους μαθητές να σφάξουν τους δασκάλους τους!!!
Ο δήμαρχος Ελευσίνας (πολιτισμικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021) αδιαφορεί για το τι γράφεται σε τοίχους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πόσο μάλλον σε σχολεία που φοιτούν παιδιά 7 έως 12 ετών!!

eleysina

Μεριμνά μόνο στο να φοιτούν στα σχολεία παιδιά παράνομων μεταναστών από κοντινά hot-spot!!Ίσως επειδή αυτοί που έγραψαν αυτό το σύνθημα, ιδεολογικά πρόσκεινται στο χώρο που υποστηρίζει η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να μην ενοχλούνται, γι αυτό προφανώς και παραμένει εκεί εδώ και 1,5 μήνα!!!Τα σχόλια δικά σας….”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στην Ελευσινα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ενδιαφέρετε μόνο για τους λαθρομετανάστες και φυσικά για την ρύπανση που προκαλούν τα ΕΛΠΕ ούτε κουβέντα γιατί τους έχουν μπουκωσει τα ΕΛΠΕ με χορηγίες. Ή πλάκα είναι ότι αυτοί οι κύριοι ως γνησιοι αριστεροί παπατζηδες πουλάνε και φουμαρα περί οικολογίας!!!!!

Comments are closed.