Υπάρχει Ζωή Μετά Θάνατον Και Είναι Σαν… Δείτε τι υποστηρίζει διάσημος νευροχειρουργός για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας!

Κοινοποίηση:
2-7-750x430

Το ερώτημα σχετικά με το αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει πολλούς ειδικούς και μη και αναμφισβήτητα έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας εδώ και αιώνες.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλοί άνθρωποι που έχουν ισχυριστεί ότι έχουν βιώσει μία μεταθανάτια εμπειρία, ότι δηλαδή πέθαναν και επέστρεψαν στη ζωή, μεταφέροντας τις εμπειρίες τους.

Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το μυαλό σταματά κάθε δραστηριότητα 30 δευτερόλεπτα αφού η καρδιά σταματήσει να τροφοδοτεί με αίμα τα υπόλοιπα όργανα του σώματος.

Παρ” όλα αυτά ο νευροχειρουργός και συγγραφέας του «Living In A Mindful Universe: A Neurosurgeon’s Journey Into The Heart Of Consciousness», Dr. Eben Alexander, υποστηρίζει ότι έχει βιώσει τη ζωή μετά θάνατον και πιο συγκεκριμένα όλα όσα βίωσε όταν έπεσε σε κώμα για μία εβδομάδα.

1-6

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμουν σε κώμα για μια βδομάδα, πάσχοντας από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, μια μόλυνση του εγκεφάλου τέτοιας σοβαρότητας που οι πιθανότητές μου για επιβίωση είχαν εκτιμηθεί στο 2%. Έπειτα από μία βδομάδα, οι γιατροί μου ενημέρωσαν την οικογένειά μου ότι ήταν ώρα να με αφήσουν να πεθάνω».

Ο 63χρονος γιατρός που σπούδασε στο Xάρβαρντ τονίζει πως ο θάνατος μοιάζει με «ουράνια μουσική» και πως είδε «ένα φως να κατεβαίνει αργά από ψηλά».

Ο Dr. Alexander επισημαίνει: «Ήταν μια κυκλική οντότητα που απελευθέρωνε ουράνια μουσική. Το φως άνοιξε σαν να σκίστηκε. Και ένιωσα τον εαυτό μου να περνά από την τρύπα και να φτάνει σε μια κοιλάδα με πλούσια και εύφορη πρασινάδα, όπου καταρράκτες ξεχύνονταν σε κρυστάλλινες λιμνούλες», ενώ καταλήγει:

«Υπήρχαν σύννεφα σαν ζαχαρωτά από ροζ και λευκό. Ο ουρανός ήταν μπλε-μαύρος και έβλεπα δέντρα, λιβάδια, ζώα και ανθρώπους. Υπήρχε και νερό επίσης, ρέοντας σε ποτάμια ή κατεβαίνοντας σαν βροχή. Ομίχλη ανέβαινε από τις παλλόμενες επιφάνειες αυτών των νερών και ψάρια γλιστρούσαν από κάτω τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: