Τώρα! Τρίβουν τα μάτια τους οι τηλεθεατές που βλέπουν το star channel! O Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή να..….. (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
star2

Αλλαγή σελίδας για το κανάλι της Κηφισιάς!
Από σήμερα το πρωί το star channel εκπέμπει με νέο λογότυπο! Τα παλιό πολύχρονο σηματάκι έκανε τον κύκλο του!

Αυτό είναι το νέο σήμα

111

111a

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. και ο λύκος γούνα δεν αλλάζει.. αυτό ξέρω εγώ!! και αν το θέλετε και αλλιώς άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.. ai στο διάβολο βρομοκαναλα του ψεύδους.. αντί να αλλάζουν τα σήματα να αλλάξουν τα πρόσωπα και να πάρουν άλλους που δεν τα αρπάζουν κάτω από το τραπέζι για να λένε παραμύθια!

  2. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
    ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΑΝΕΡΑΣΤΕ

  3. Που εισαι Νικο Μαστορακη, εκεινα τα χρονια ανοιγαμε στο Star Channel και βλεπαμε το καλυτερο προγραμμα, ψυχαγωγια 100% με τις καλυτερες σειρες και ταινιες!

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΥΕΝΕΔ, ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΣΤΑΡ. ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΒΡΩΜΟΣΚΑΪ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΣΗΜΕΡΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΩΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΤΑΡ ΑΞΙΖΕ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    1. Και ξερει και να ρουφιανευει και μετα να κρυβεται ο γερο-νικος μαστορακης ο ανεραστος…
      Αυτο να λεγεται

  5. Το Σταρ οταν πρωτοβγηκε, ηταν το καλυτερο καναλι, μακραν!!!! Εβαζε καινουργιες ταινιες και ψυχαγωγικα προγραμματα που δεν ειχε κανενα αλλο!!! Ο Μαστορακης οσο αντιπαθητικος κι αν ειναι, ειναι μεγαλος γνωστης της τηλεορασης και στα χρονια που εζησε εξω αυτοεξοριστος, απεκτησε μεγαλυτερη εμπειρια και φρεσκιες ιδεες, που τις εφαρμοσε μολις ανελαβε το Σταρ!!! Τωρα στη μετα-μεταμαστορακη εποχη, το Σταρ ειναι ενα ακομη, βαρετο σκουπιδοκαναλο!!!

Comments are closed.