Τύχη βουνό είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου

Κοινοποίηση:
image

Τύχη βουνό είχαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι που επέστρεφαν με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας τετραήμερη εκδρομή του σχολείου τους.
image (8)

image
Ο οδηγός του λεωφορείου οδηγώντας στην δεξιά λωρίδα της Εγνατίας Οδού, μπήκε με ταχύτητα στην σήραγγα Ανθοχωρίου όταν είδε μπροστά του να κινούνται με μικρή ταχύτητα δύο νταλίκες, οι οποίες ακολουθούσαν άλλα αυτοκίνητα επίσης με μικρή ταχύτητα.

Στις δύο λωρίδες δημιουργήθηκε συμφόρηση, καθώς προπορεύονταν άλλες νταλίκες που μετέφεραν βαριά σκαπτικά μηχανήματα. Ο οδηγός του λεωφορείου αιφνιδιάστηκε και άρχισε να φρενάρει, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση με δύο ΙΧ αυτοκίνητα το ένα από τα οποία συγκρούστηκε και με την προπορευόμενη νταλίκα.
image (1)

image (2)

image (3)

image (4)

image (5)

image (6)

image (7)
Ευτυχώς κανένας από όλα τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα δεν τραυματίστηκε, με εξαίρεση μια μαθήτρια που αισθάνθηκε ζάλη, από το σοκ της σύγκρουσης και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» που εφημέρευε.

Οι μαθητές συνέχισαν το ταξίδι τους για το Ευηνοχώρι με νέο λεωφορείο που ξεκίνησε από τα Γιάννενα. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία.

Πηγή: epirusgate

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: