Τωρα! Χαμός από τηλεφωνήματα στον ΑΝΤ1! Που είναι ο Γιώργος Παπαδάκης

Κοινοποίηση:

Ποιος λόγος ανάγκασε τον γνωστό δημοσιογράφο να λείψει από το πόστο του.
Στα τόσα πολλά χρόνια που ο Γιώργος Παπαδάκης κρατά το τιμόνι της πρωινής ενημέρωσης του ΑΝΤ1, θα λέγαμε ότι είναι ελάχιστες οι φορές που για κάποιο λόγο ο δημοσιογράφος δεν έχει βρεθεί στο πόστο του. Το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής δεν είπε Καλημέρα Ελλάδα στους τηλεθεατές. Ο λόγος αυτή τη φορά; Η μαμά πατρίδα…

«Δεν είναι σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Και σήμερα και αύριο δεν θα είναι μαζί μας, για καλό σκοπό», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στην έναρξη του Καλημέρα Ελλάδα. Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκάλυψε στη συνέχεια και την αιτία που κρατά τον δημοσιογράφο μακριά από τα πλατό: «Για πολύ καλό λόγο. Θα λείψει σήμερα και αύριο γιατί έχει την ορκωμοσία του παιδιού του. Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές αυτές νομίζω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Γνωστός παραμυθάς ο τύπος και καλά υπέρ του απλού κόσμου, αλλα νδ-πασόκι-συριζανελ και γενικά όπου φυσά ο άνεμος με σκοπό την ακροαματικότητα, πάντα. Επίσης είναι γνωστή και η παλιά ιστορία, που έδιωξε απο την εκπομπή του συμπαρουσιάστρια και συνεργατιδά του, που την είχε παντρέψει κιόλας με συνάδερφο τους στον ANT1. Τους άφησε ανέργους για να πάρει τότε μια ξανθιά συμπαρουσιάστρια , που “εγραφε καλύτερα” στο γυαλί. Λαμόγιο από τα λίγα – έπρεπε να ειχε πάρει σύνταξη μία και καλή πριν την πάρει το μέγκα.

  2. Το Μπάγια είναι υποκοριστικό της Μπαγιατέλα?

  3. TI KΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ . ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ( ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΛΑΣ ) ΔΗΛ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Ε – ΜΕ – ΤΙ – ΚΟΣ . ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ . ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ . ΑΝΑ΄ΘΕΜΑ ΄ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

  4. ΜΠΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ “ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ”

  5. Την “μαμα” Πατριδα την εχει βιασει ο σκατογερος ρουφιανος πολλακις .
    Ομως αυτοι που τον παρακολουθουν ειναι χιλιες φορες χειροτεροι απο τον ρουφιανο .
    Μνημονια ρε μεχρι να σβησει η κολαση !

  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ…… ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ………..

  7. Α μαλιστα.ενας απο τους συνυπευθυνους προδοτες επιλεκτικης ενημερωσεις μεσω των τσοντοκαναλων που κοροιδευαν και συνεχιζουν τον ελληνα και ζουν εις βαρος του με ανταλαγμα τα τριαντα αργυρια παει στην ορκομωσια του γιου του.για ποια πατριδα?την ελληνικη σιγουρα οχι. Εννοει τη πατριδα των απ εξω που προσκυνουν. Α στα διαλα και ακομα παραπερα βρωμερα καθαρματα.

  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ……..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ !!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.