ΤΩΡΑ! Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ από Κώστα Καραμανλή!

Κοινοποίηση:
karamanlis367837

«Έστω και αργά,

το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο Κώστας Καραμανλής σε δήλωσή του για την απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι, που αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους και αποδόμησε τη σκανδαλολογία για την τότε κυβέρνηση της ΝΔ.

Στη γραπτή δήλωση του, ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως «η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου» και κάνει λόγο για μεθοδεύσεις που συκοφάντησαν και σπίλωσαν αθώους ανθρώπους για χρόνια αλλά και ζημίωσαν τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ποιός μωρέ; ο κουμπάρος του Ερντογάν; χα χα χα χα χα ΚΕΣΚΕΣΕ Ν.Δ ΡΕ

  2. ρε βουδα της ραφηνας, ρε κουρασμενε, ρε μπουχεσα,μπορει το δικαστηριο να σας εκρινε αθωους αλλα για εμας τον σκεπτομενο λαο,εισαστε ενοχοι με βαριες κατηγοριες.

  3. Είχαν και τότε αθωωθεί. Αλλά σε έναν ηλίθιο και ευκολόπιστο λαό, άνετα τον παραμυθιάζεις. Όπως τώρα ο Κούλης που τάχαμου τα βρήκε με τον Μεϊμαράκη και ότι αυτός (ο ροφός) θα μας σώσει. Τόσα χρόνια δεξιά, δεν μπορούσαν να μας σώσουν, ενώ τώρα ο Κούλης θα βρει την λύση. Ήταν ο μπαμπάς του, μετά η αδελφή του τώρα αυτός και αύριο τα ανήψια και τα παιδιά του. Οικογενειοκρατία. Ψηφίσεμε ηλίθιε λαέ

  4. Α ρε κοροιδα ελληνες να ταν μονο αυτο το σκανδαλο του κουρασμενου κωστακη …την εκανε με ελαφρα γιατι ηξερε τι ερχοταν με την λαθη που εκανε μας χρεωσε μεσα σε μερικα χρονια που καπου στα 100 δις …τωρα φατε το σανο και εαν τον δουμε ξανα πρωθυπουργο μην απορουμε μετα…προβατακια μου…φατε σανο….

  5. Να πάτε να γαμη@@@ιτε ρε αλήτες.δεν σας έκατσε ρε πουτανες.Κάτω η σκευωρία.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΓΑΜ@@@@ΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  6. ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΕΦΑΠΑΞ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ..ΞΕΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ 65 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΥΒΑΛΑ…

    1. SIR, προσωπικα θεωρω τον Καραμανλή μεγάλο ηγέτη, δυστυχώς επέλεξε λάθος ανθρώπους δίπλα του. Ελπιζω αυτή τη φορά να είναι πιο προσεκτικός. Ήταν ο μόνος που είχε σοβαρό λόγο με επιχειρήματα.

    2. Μα ο ίδιος ο Καραμανλής πολλές φορές στήριζε και στηρίζει Αλέξη σε αντίθεση με τις επιλογές του επίσημου κόμματος..

  7. Εμφάνιση έκπληξη απο το υπερπέραν. Πανηγυρίζει γιατί βγήκαν “λάδΙ”

Comments are closed.