ΤΩΡΑ! Ο Νίκος Τσιαμτσίκας επι τόπου! Πήγε να γίνει μακελειό στην Κηφισιά! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
KIFIASIA 1

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία, τον οποίο πυροβόλησαν σήμερα ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ   ΆΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

Σύμφωνα με την Άννα Μάινα, αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς», στο οποίο διακομίσθηκε ο επιχειρηματίας, βρίσκεται ακόμα στο χειρουργείο.

«Άνδρας μέσης ηλικίας έφτασε στις 05:35 στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα και τραύματα από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση και από εκείνη την ώρα χειρουργείται από διάφορες ειδικότητες γιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο προκειμένου να σταθεροποιηθεί».

Σύμφωνα με την κα Μάινα, ο επιχειρηματίας έχει χάσει πολύ αίμα κι έχει τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα, στο μηρό αλλά και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. «Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη καθώς μιλάμε για τραυματισμό πολλαπλών οργάνων», διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται μετά το τέλος του χειρουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος την ώρα που κοιμόταν με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε συμπλοκή με τους ληστές, οι οποίοι πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού δύο φορές στην πλάτη.

Την ώρα της αιματηρής ληστείας, στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγος και τα παιδιά του επιχειρηματία.

KIFIASIA 1KIFIASIA 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αλαξτε τους νομους ρεεεε? Που εινε η Ν Δ το Πασοκ η πως λεγετε που πηγαν και ψηφησαν νομους κατα τον ελληνων και εχουν μουρες να σου λενε ψηφησε μας ουστ ρε λαμογια και λιγα λεω ξυπνατε ελληνες μη τους φοβαστε πριν εινε πολλοι αργα μαθετε ποιοι αγαπουν την Ελλαδα, ποσα χρονια ολοι αυτοι μας κοροιδευουν.

  2. Γεμισε η Ελλαδα εγκληματικες συμμοριες λαθροκτηνων.Προδοτες λαθροαλλυλεγγυοι,πριν το 1992 κοιμομασταν ολοι με ανοιχτες τις πορτες..Σημερα τολμαει κανενας?Φτου σας μπασταρδοι που γεμισατε την πατριδα μας με κτηνη.

Comments are closed.