ΤΩΡΑ!! Κίνηση ΜΑΤ από Σώρρα! Έβγαλε τους οπαδούς του στους ΔΡΟΜΟΥΣ! Δείτε κάτι φάτσες …(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sorras-opadoi-giofyros3-750x375

Στον κόμβο του Γιόφυρου βρίσκονται από το πρωί οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα από το Ηράκλειο στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων τους,

όπως ακριβώς ζήτησε ο ίδιος ο καταζητούμενος πλέον, ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης.

Τα μέλη και οι οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε τοπικό επίπεδο, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του cretapost, έχουν αναρτήσει σε κομβικό σημείο ένα πάνελ με τα επιχειρήματα της οργάνωσης και μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενος οδηγούς αλλά και τους περαστικούς.

sorras-opadoi-giofyros1-1024x469 sorras-opadoi-giofyros2-1024x469 sorras-opadoi-giofyros4-1024x469

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προτίθενται να διοργανώσουν, και μάλιστα στο προσεχές χρονικό διάστημα, με τη συμμετοχή οπαδών του Αρτέμη Σώρρα και από τις 7 «Ελλήνων Συνελεύσεις» που έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν σε όλο τον νομό Ηρακλείου, τη μετάβασή τους στην Αθήνα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται πανελλαδικά για τη στήριξη του αρχηγού τους.

sorras-opadoi-giorfyros5

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη διάρκεια της ημέρας διοργανώνεται συνέντευξη των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Caravel, στην οποία θα μετάσχει αντιπροσωπεία από το Ηράκλειο.

Δείτε το ενημερωτικό κείμενο που διανέμετε στο Γιόφυρο:
sorras-opadoi-giofyros3-750x375

sorras-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τι χωρίς κόμμα ρε.Ξυπνάτε.Για τα μάτια του κόσμου ρίξανε ποινή στον Σώρρα αλλά ΟΧΙ στην Οργάνωσή του ώστε να έχουν δικαίωμα να κατέβουν στις εκλογές.Έλληνα Ραγιά θα σε κυβερνήση γύφτος με μόρφωση ΣΤ ‘ Δημοτικού.Αυτή είναι η αξία σου μαλάκα Έλληνα.

  2. Φυσικά Στέφανε.Όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη αφήνει εσκεμένα καμιά 10ριά χρόνοα ένα απατεώνα να αποκτήσει δύναμη αυτά συμβαίνουν.Η Εισαγγελία Αθηνών έπρεπε από την 1η στιγμή να πει τι είναι αυτός , τι δηλώσεις είναι αυτές , κάντε έρευνα.Αλλά τι να λέμε μαλακίες τώρα.Αφού και αυτός ο γύφτοαπατεώνας του σάπιου συστήματος είναι.

  3. Οταν υπαρχουν Ανθελληνες παπαδες,που με τα μεσα που εχουν δινουν Ιθαγενειες κ αδειες παραμονης σε αλοπιστους κ αλλοφυλους,δια ιδικο των κερδος κ κυριως της σαρκας ,ποιο τιμιος δεν ειναι ο ΣΩΡΡΑΣ? Πως δεχεσαι επισκεψη κ εισαι με το εσωρουχο? Κοιτα ποιες φατσες εβαλε στο σπιτι του ο παπας στον Γερακα κ σαν ανθρωπος της πανθρησκειας στηριζε οτιδηποτε ,εκτος ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΦΑΤΣΕΣ https://youtu.be/IlDSZsC6Ahw

  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κ ΚΚΕ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΦΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ https://youtu.be/DQMlLxNaBvQ Σ ΑΡΕΣΕΙ? ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  5. Πιο λιγοι και από συγκεντρωση χρισαβγιτων.

Comments are closed.