ΤΩΡΑ ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ από το ΣΚΑΙ: «Όλοι ΞΕΡΟΥΝ τι θα ΣΥΜΒΕΙ τις 20 Απριλίου»

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO-1

Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει από τις 20 Φεβρουαρίου τόνισε ο πρόεδρος των οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Βουλής, κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Πιο συγκεκριμένα, σε αποκαλύψεις σοκ προέβει, σχολιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ερωτώμενος της 2/4/17 από τους δημοσιογράφους για το αν η αξιολόγηση θα κλείσει τον Απρίλιο, είπε ότι «θα έχουμε συμφωνία μέχρι της 20 του μήνα».

«Η τελική ημερομηνία για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική περιδίνηση ήταν η 20η Φεβρουαρίου, καθώς μετά η χώρα μας θα απολέσει τη δυνατότητα να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιαργκόβας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Λιαργκόβα, αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα χάσει πολύτιμο χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει την συντεταγμένη έξοδό της στις αγορές μέχρι το 2018, που ολοκληρώνεται το σημερινό οικονομικό πρόγραμμα.

«Αν δεν υπάρξει 4ο μνημόνιο, τότε μιλάμε για το απευκταίο σενάριο της εξόδου από τη ζώνη του ευρώ», τόνισε ο κ. Λιαργκόβας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: