ΤΣΙΠΡΑΣ: “Όλοι στη χώρα μας ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ την ΑΜΕΡΙΚΗ!” – ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ πολιτικό ΣΚΟΥΛΗΚΙ που θέλει πάτημα στο ΛΑΙΜΟ να βγάλει ΑΙΜΑ σαν το ΑΙΜΑ των ΑΘΩΩΝ λαών που έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Κοινοποίηση:
ΗΠΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠ Ν. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πριν λίγο μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το σύνολο της Ελλάδας λατρεύει την Αμερική και τον προσκάλεσε στην χώρα μας. Τι λες ρε πολιτικό σκουλήκι; Τους Έλληνες τους ρώτησες;

Θέλει πάτημα στο ΛΑΙΜΟ να βγάλει ΑΙΜΑ σαν το ΑΙΜΑ των ΑΘΩΩΝ λαών που έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Koτζιάς και Παππάς καμάρωναν και χαμογελούσαν δίπλα σαν γύφτικα σκεπάρνια…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ.ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ,ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ,ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ

  2. Μετα τον Καποδιστρια ως κυβερνητη το χαος, πηγε μια μαριονετα του Σιωνισμου να συναντησει μια αλλη μαριονετα του Σιωνισμου.
    Αυτη τη σημαια μας λυπαμαι που εχει αναξιο λαο να την στηριξει και την βρωμιζουν οι παρουσιες των σφαγεων και των ανωμαλων μιασματων που τους προσκυνουν.
    Μεγαλη δοξα και τιμη θα πρεπει να αισθανεται το ανυπαρκτο εθνος των τρισαθλιων “Αμερικανων” που κυματιζει η σημαια μας διπλα στην ρυπαρη δικη τους και μεγαλη ντροπη για τους Ελληνες που εκπροσωπειται απο υπανθρωπους.

  3. φονιαδες των λαων …αδερφια μας !! τελικα η αλαγη φυλου ηταν κατι παραπανω απο προσωπικο θεμα του αλεξη μας…

  4. Στην Ελλάδα θέλουμε τον Trump, όσο αυτός είναι κατά των νεοταξιτών (και υπέρ της Ελλάδος). Η Αμερική μέχρι σήμερα (με Clintons, Obamas και λοιπές μαριονέτες του Soros), κατέστρεψε τον πλανήτη.

Comments are closed.