ΑΓΡΙΟΣ καβγάς με Κωνσταντίνο Αργυρό: Τι συνέβη ανάμεσά τους

Κοινοποίηση:
argyros

Τι συνέβη ανάμεσά στο Πέτρος Ιακωβίδης και Κωνσταντίνος Αργυρός;

Φήμες για άγριο καβγά, εξαιτίας ενός τραγουδιού, πυροδότησε το απρόσμενο τέλος της συνεργασίας του Πέτρου Ιακωβίδη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ο πρώτος αποφάσισε να πάρει θέση για όσα λέγονται και γράφονται.

Ο Πέτρος «υπέγραψε» την μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Ξημερώματα, ενώ οι δυο τους, αν και μοιράζονταν την ίδια πίστα, δεν συνέχισαν την συνύπαρξή τους όπως είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με τις φήμες, αφορμή για τον καβγά στάθηκε το εν λόγω τραγούδι, αλλά και το ότι ο Κωνσταντίνος δεν έδωσε στον Πέτρο περισσότερο χρόνο στην πίστα αν και το είχαν συμφωνήσει.

«Αυτά τα πράγματα είναι ψέματα! Έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα, αλλά δεν ασχολούμαι. Δηλαδή, αν βγάλει τώρα, σε τρεις μήνες, ένα δικό μου τραγούδι ο Κωνσταντίνος, τι θα λένε; Ότι τα ξαναβρήκαμε;», ανέφερε, στην διαδικτυακή εκπομπή Ο,τι Thess, ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«εγώ είχα μια πρόταση από τον Κώστα Μπερτάκη να ανέβω στη Θεσσαλονίκη με τον Κουρκούλη, θεώρησα ότι ήθελα να κάνω αυτό, γιατί ήμουν με τον Κωνσταντίνο τέσσερις σεζόν και έκανα αυτό.

Προφανώς, λένε, για να έφυγε, ενώ ήταν να είναι εδώ, μαλώσανε. Δηλαδή, σκέψου… είπαν ότι μαλώσαμε λίγο μετά που του έδωσα τα Ξημερώματα! Αν είχαμε μαλώσει θα καθόμασταν να γράφουμε τραγούδια;».

Παράλληλα, εξήγησε πως, όταν έγραψε το Ξημερώματα, είχε ήδη βγάλει την επιτυχία του Αποτυπώματα και κατέληξε: «ένιωθα πόσο μεγάλη επιτυχία θα γίνει, αλλά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι και ο καλλιτέχνης. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή την στιγμή, αυτό που του αξίζει, γιατί και αυτός παλεύει πάρα πολλά χρόνια.

Είχε την φόρα του, πήρε ένα ωραίο τραγούδι που θεωρείται σουξέ στα σημερινά δεδομένα και το έκανε αυτός αυτό το τραγούδι».

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη Πέτρου Ιακωβίδη:

gossiplife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: