Τρόμος στο Τενεσί: Γυμνός πιστολέρο «γάζωσε» θαμώνες σε εστιατόριο και κυκλοφορεί ελεύθερος – Τέσσερις νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
wafle-collage-768x384

Ενας γυμνός άνδρας εισέβαλε ένοπλος σε εστιατόριο στο Νάσβιλ του Τενεσί και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους τέσσερις.

Ενας πελάτης κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη, παλεύοντας μαζί του, ενώ στη συνέχεια εκείνος διέφυγε πεζός, σύμφωνα με την αστυνομία. Το μόνο που φορούσε ο δράστης ήταν ένα πράσινο τζάκετ, το οποίο έβγαλε όταν διέφυγε.

Ηταν οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου AR-15, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο. Τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή. Οι αρχές επεσήμαναν ότι άνδρας θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του δράστη.  Πρόκειται για τον  29χρονο Travis Reinking.

wafle-collage-768x384

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: