Τρόμαξε μέχρι και η μάνα με αυτά που έγραψε η κόρη της! Στα Ελληνικά σχολεία…Αυτά γράφουν οι μαθητές στο μάθημα της Ιθαγένειας (ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
makeleio

Το μήνυμα έρχεται από Ελληνίδα μάνα! Η κόρη της είναι μαθήτρια Δημοτικού!
Δείτε τι μας γράφει
Σας παρακολουθώ φανατικά κ θα ήθελα να παραθέσω μια από τις πολλές προπαγάνδες ακόμα κ στα παιδιά δημοτικού.
Αντιγραφές της κορης μου στην Τρίτη δημοτικου καθώς κ μάθημα για την Ιθαγένεια την οποία δικαιούνται όλα τα λαθροσκουπιδα.
Αν παραπονεθεί κάποιος γονιός η το κάνει θέμα τον στέλνουν αυτόφωρο.
Ζήτω η Δημοκρατία!
σχολειο λαθρομεταναστες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πάρε την ανωνυμία σου Νεάντερταλ κ ΣΙΩΠΗΣΕ Μαϊμού

  2. Εαν η μανα ειχε ασχοληθει με την παιδεια κ την αγωγη του παιδιου της ,το παιδι της θα εγραφε
    Αφου ο ΣΥΡΙΟΣ πρωθυπουργος καλει ολους τους προσφγες εκ Συριας να επιστρεψουν δινοντας τους δουλειες ,σπιτι κ παιδεια,οι Ευρωπαιοι γιατι τους κρατουν?
    Για την επιμειξια κ αλλοιωση του Εθνους ,της θρησκειας,της ιστοριας κ του εκμαυλισμου μεσω ττης ενημερωσης εμφυλες σχεσεις κ μονο για ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ???
    ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ θα διδασκονται κανονικα το ΚΟΡΑΝΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ

  3. ΠΡΟΔΟΤΗ εγω μπορει να ειμαι φασιστας δεν ειμαι ομως προδοτης καταλαβες Νενεκο?κοιτα Πηλιογουση τον εαυτο σου στον καθρεπτη και φτυστον.

  4. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΚΑΤΙΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

  5. ΑΝΤΙΦΑ Αειντε στο διαολο παρακρατικο σκουληκι.Θα ελθη η ωρα σκουληκι και θα πληρωσετε για την καταστροφη της Πατριδας μου.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.
    ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ

    1. Θύμισε μου να σου χώσω το τετράδιο στο κ₩λο γιατί με τα σκ@τ@ που βάζουν και γράφουν τα παιδάκια θα σου ταίριαζε γάντι τέτοιος κουράδας αντιφα που είσαι.. ….

Comments are closed.