ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1! Ο ΣΚΑΙ μπαίνει…

Κοινοποίηση:
skai

Οριστική είναι πλέον η απόφαση του ΣΚΑΙ να μπει από την ερχόμενη σεζόν στη μυθοπλασία… Εμπλουτίζοντας δηλαδή το πρόγραμμά του και με σειρές, προκειμένου μαζί με τα talent shows που διαθέτει να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο προφίλ μεγάλου καναλιού που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και κυρίως στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας (και όχι μόνο σε ειδικά κοινά).

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της μυθοπλασίας, παραγωγούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, σεναριογράφους και ηθοποιούς, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παλιά καλή εποχή του ψυχαγωγικού MEGA.

Με άλλα λόγια η πρόθεση της διοίκησης του ΣΚΑΙ είναι να επενδύσει στο κομμάτι της μυθοπλασίας με σοβαρά τηλεοπτικά προϊόντα και όχι με ευκαιριακές ή φθηνές λύσεις.

Σε πρώτη φάση λοιπόν ο προγραμματισμός για την τηλεοπτική σεζόν 2017 – 2018, προβλέπει τη δημιουργία μιας νέας καθημερινής σειράς, καθώς επίσης και μίας εβδομαδιαίας, στις προδιαγραφές που περιγράφεται πιο πάνω.

Ήδη συζητείται η περίπτωση μίας δραματικής σειράς και μίας κωμικής που στην ουσία είναι ξένα format τα οποία θα προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα, καθώς και κάποιες άλλες προτάσεις, με στόχο πολύ σύντομα να καταλήξουν ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Τέλος με δεδομένο ότι θα συνεχιστούν κανονικά του χρόνου τα talent shows και τα reality του σταθμού, παραμένει ακόμη άγνωστο σε ποιες ζώνες του προγράμματος θα τοποθετηθούν οι νέες σειρές. Πάντως οι λύσεις που εξετάζονται είναι δύο, είτε να μπουν στο prime time, δηλαδή στο 9 με 10 το βράδυ, δημιουργώντας μια ισχυρή βραδινή ζώνη, αφού στη συνέχεια θα ακολουθούν τα γνωστά παιχνίδια (βλ. Survivor, Voice κ.α), είτε πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο προβληματισμός για το prime time, έγκειται στο γεγονός και μόνο ότι τα highlights των παιχνιδιών – όπως προβάλλονται αυτή τη στιγμή ως support, δεν κοστίζουν, αλλά έχουν απώλειες σε τηλεθέαση, μέχρι να ξεκινήσει το νέο επεισόδιο και να επιστρέψει ο τηλεθεατής… Κατά τα άλλα ισχυρή είναι και η πεποίθηση ότι χρειάζεται μια δυνατή καθημερινή σειρά πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: