ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑ στην Πορταριά Πηλίου με μία τραυματία από πτώση μεγάλου Πλατάνου

Κοινοποίηση:
1503303391176415532

Στο Νοσοκομείο Βόλου, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα μία γυναίκα, ενώ καταπλακώθηκε μοτοσικλέτα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και διεκόπη η κυκλοφορία

Λίγες ημέρες μετά την τρομακτική έκρηξη σε ταβέρνα της Πορταριάς, από διαρροή σε δεξαμενή προπανίου, ο τρόμος επέστρεψε στο χωριό του Πηλίου, αυτή τη φορά από πτώση ενός μεγάλου Πλατάνου, από την οποία τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, μία γυναίκα που βρίσκονταν μέσα σε περίπτερο, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, καταπλακώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς μία μοτοσικλέτα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και διεκόπη η κυκλοφορία.

Άμεσα σήμανε συναγερμος στον θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 2 οχήματα της οποίας με τα πληρώματά τους κατέφθασαν άμεσα στο σημείο και από κοινού με συνεργεία του Δήμου Βόλου ξεκίνησαν τις προσπάθειες απομάκρυνσης του πλατάνου και καθαρισμού του οδοστρώματος.

Στο σημείο κλήθηκαν και υλοτόμοι ώστε να βοηθήσουν στην κοπή, τόσο του μέρους που είχε πέσει, όσο και του υπόλοιπου δέντρου, αφού αποτελούσε κίνδυνο για επιπλέον τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου: “Τμήμα από μεγάλο πλάτανο, στην πλατεία της Πορταριάς, που προφανώς «χτυπήθηκε» από την προ ημερών τρομακτική έκρηξη σε ταβέρνα, έπεσε, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας, αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Αμέσως στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Βόλου που μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλουν προσπάθειες να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία”.

e-volos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: