Τρομερό! Μητέρα με 5 αγόρια είχε βαρεθεί να βλέπει την λεκάνη της τουαλέτας να είναι μονίμως βρώμικη. Τότε της ήρθε μια πανέξυπνη ιδέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μανα

«Τι είναι αυτό;», ήταν η πρώτη αντίδραση της Cindy. Αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης, το μόνο που χρειαζόταν το μπάνιο της ήταν ξεσκόνισμα. Σύντομα και οι φίλοι των Covington θέλησαν να αποκτήσουν ένα. Έτσι γεννήθηκε το «προστατευτικό τουαλέτας».

Η Cindy είπε:

«Προστατεύει από όλες τις πιτσιλιές των μικρών αγοριών, των εφήβων, ακόμα και των μεγάλων.»

Το «προστατευτικό τουαλέτας» είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις τουαλέτες και να καθαρίζεται εύκολα. Επίσης, διαθέτει ένα χερούλι από πίσω για να μην χρειάζεται να αγγίξετε την επιφάνεια του. Η Cindy είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας και το προϊόν πωλείται στην ιστοσελίδα τους.

Χάρη σε μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων, οι Covington κατάφεραν να φτιάξουν και να πουλήσουν το προϊόν που εφηύραν. «Υπάρχουν τόσες μαμάδες που το θέλουν και λένε ότι τους έχει αλλάξει πολύ την ζωή, αφού δεν χρειάζεται να καθαρίζουν συνεχώς το μπάνιο.»

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί. Η Cindy είπε ότι η εφεύρεση τους έχει βοηθήσει ακόμα ηλικιωμένους άντρες και γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ακούγεται πραγματικά εκπληκτικό – εσείς θα το δοκιμάζατε;

tonwtiko.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: