ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Βυθίζουν την Ελλάδα στο χάος. Ετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Βυθίζουν-την-Ελλάδα-στο-Χάος.-Ετοιμαστείτε-για-Αυτά-που-Έρχονται-ΒΙΝΤΕΟ-670x400

Δεν έχει προηγούμενο το τελευταίο διάστημα η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο, σε πλήρη αντιδιαστολή με τα όσα ισχυρίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας να προβάλλουν μία άκρως ωραιοποιημένη εικόνα της ελληνικής κοινωνίας.

Ωστόσο τα ίδια τα γεγονότα τους διαψεύδουν καθημερινά.

Εντελώς…τυχαία μάλιστα, την ίδια περίοδο το θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας στους ελληνικούς δρόμους έχει ανάψει την πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Έχουμε ακούσει μέχρι και κορυφαίους Υπουργούς να ισχυρίζονται πως οι Έλληνες ζουν πλέον με πολύ μεγαλύτερα ασφάλεια από ότι στο παρελθόν!!!

Οι δηλώσεις αυτές -δυστυχώς για τους ίδιους τους κυβερνώντες- έχουν καταγραφή και μένουν στο διαδίκτυο προς πάσα ανάγκη:

Όλως περιέργως, μόλις μερικές μέρες από τις παραπάνω τοποθετήσεις, εκτραχύνθηκε η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, με την δολοφονική επίθεση από τους «αναρχικούς με τα καλάσνικοφ», κάτι που συνηγορεί στην επικίνδυνη αναβάθμιση των αναρχικών ομάδων.

Και ενώ τα επεισόδια με αναρχικές ομάδες στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας είναι σχεδόν καθημερινά, ο περιβόητος νόμος Παρασκευόπουλου ήρθε να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα της ανομίας», αποφυλακίζοντας περισσότερους από 10.000 κρατούμενους, ανάμεσά τους και 150 επικίνδυνους αλλοδαπούς κακοποιούς!

Θέλετε παραδείγματα;

Με τις σκανδαλώδεις αυτές αποφυλακίσεις , την…αναβάθμιση και τον πολλαπλασιασμό των αναρχικών ομάδων, αλλά και την οικονομική εξαθλίωση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, η ωρολογιακή βόμβα που λέγεται «ελληνική κοινωνία» δεν θα αργήσει να σκάσει.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: