ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ:Επεισόδιο Τουρκίας – Ρωσίας…ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

Κοινοποίηση:
rvssia-640x360

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 και Su-24 κατέστρεψαν ολοσχερώς τουρκική φάλαγγα… που μετέφερε όπλα, πυρομαχικά και τρόφιμα σε έναν θύλακα Τουρκομάνων της al-Nusra
στα τουρκικά μειονοτικά χωριά της Συρίας, προκαλώντας εκατόμβη νεκρών Τούρκων ισλαμιστών, αλλά και τη οργή της Αγκυρας:Ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου ζήτησε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να καλέσει τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα για να του επιδόσει διάβημα διαμαρτυρίας και να τον απειλήσει με «σοβαρές συνέπειες» για την πράξη αυτή!
Δηλαδή δεν φτάνει που ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν (πρακτικά ισχυρότερος από τον Α.Νταβούτογλου και νο 2 στην Τουρκία μετά τον Ρ.Τ.Ερντογάν) δήλωσε στήριξη στο ISIS, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας ενοχλήθηκε που αποκαλύφθηκαν και βομβαρδίστηκαν τα τουρκικά κομβόι!

Τις τελευταίες 24 ώρες η τρομοκρατική οργάνωση “Jabhat Al-Nusra” και ο φιλοδυτικός FSA έχουν υποχωρήσει και κρύβονται στα βουνά των Τουρκμένων μετά από ευρεία χερσαία επιχείρηση του συριακού Στρατού στη βόρεια Λαττάκεια και εκεί κατευθυνόταν επειγόντως η τουρκική βοήθεια.

Αρχικά ο συριακός Στρατός και οι σύμμαχοι του ξεκίνησαν την επίθεση τους από το Jabal Al-Turkmen διασφαλίζοντας το Al-Daghmashliyah και ελέγχοντας πλήρως το χωριό Ziwayk και τον στρατηγικής σημασίας λόφο πριν επεκταθεί η επιχείρηση και στην κοντινή πόλη Shamaysah στο Jabal Al-Turkmen.

Ο συριακός Στρατός με την κάλυψη της ρωσικής Αεροπορίας ξεκίνησε χερσαίες επιχειρήσεις στα τουρκικά χωριά στην περιοχή Bayir Bucak στην βορειοδυτική Λαττάκεια.Οι συγκεκριμένοι θύλακες των ισλαμιστών και του FSA γύρω από την Λαττάκεια είναι πλήρως απομονωμένοι και η καταστροφή τους σηματοδοτεί την πλήρη απελευθέρωση της πόλης από την ισλαμική απειλή.

Η προσβολή του κομβόι αποδείχθηκε πραγματικά καταστροφική.
Και η Αγκυρα αντέδρασε πραγματικά προκλητικά:
«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα, Andrey Karlov, κλήθηκε στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κάτω από τις εντολές του υπουργού Feridun Sinirlioglu, ο οποίος είπε ότι οι ρωσικές πράξεις δεν κινούνται προς την κατεύθυνση καταπολέμησης της τρομοκρατίας αλλά βομβαρδίζονται χωριά της τουρκικής μειονότητας με πολίτες (!) και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες» είπε ο Τούρκος εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών Tanju Bilgic.
«Η Τουρκία ζήτησε από την Ρωσία να σταματήσει την επιχείρηση είπε ο Bilgic και τόνισε ότι οι προειδοποιήσεις μας και η παράκληση μας έχει μεταφερθεί και στον Ρώσο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και στον ειδικό για θέματα Μέσης Ανατολής Mihail Bogdanov.»
Η τουρκομανική περιοχή Bayirbucak, στη βόρεια Λαττάκεια είναι υψίστης σημασίας για τον συριακό στρατό γιατί η Τουρκία την χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια «γεωγραφική σύνδεση» με την περιοχή Hatay στην Τουρκία, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία.

Στο μεταξύ εικόνες αποκάλυψης δημιουργούν οι ρωσικές δυνάμεις στη Συρία καθώς σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση μόνο στην Deir ez-Zor σκοτώθηκαν 600 ισλαμιστές ενώ ρωσικά βομβαρδιστικά, Su-34, Μi 24 βομβαρδίζουν ανηελώς τα τουρκμενικά χωριά παρέχοντας κάλυψη στον συριακό Στρατό και τη Χεζμπολάχ για να ξεκληρίσουν τους ισλαμιστές οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο εκεί.

Η Jabhat al-Nusra  έστειλε επείγον μήνυμα στη Τουρκία να στείλει ενισχύσεις και όταν αυτή το έκανε τα ρωσικά μαχητικά τους τίναξαν στον αέρα!

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η ρωσική Αεροπορία έκανε 522 επιδρομές έριξε πάνω από 100 πυραύλους cruise και 1400 τόνους διαφόρων ειδών βομβών σε ολόκληρη τη Συρία κατά θέσεων των ισλαμιστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο Βλαδίμηρος Πούτιν ζυγίζει τ’ αχαμνά του σε κείνες τις παλιές τις μεγάλες σιδερένιες ζυγαριές που είχαν (ίσως υπάρχουν ακόμη) σε λαχαναγορές και χονδρεμπόρια για να ζυγίζουν τσουβάλια πατάτες, αλεύρια και άλλα τέτοια – θα τις θυμάστε οι παλιότεροι ?
    Κάτι άλλοι πολιτισμένοι δυτικοί ηγέτες τα ζυγίζουν σε ζυγαριά φούρνου.
    Οι δικοί μας σε ζυγαριά ακριβείας στην κουζίνα του σπιτιού τους !
    Τόσο απλά !
    Καλό βράδυ

  2. ολοκληρη διαδικασια γιανα ριξουν 5 βομβες .τρελλες κονομες στην καπιταλιστικη ρωσια ,αφου δεν μορουν να ανταγωνιστουν την καπιταλιστικη αγορα της δυσης .με οπλα ,γκαζι, πετρελαιο στηριζετε η ρωσια .ενας απο τους λογους που κατερευσε η σοβιετικη ενωση ηταν που δεν μπορουσε να ανταπεξελθει οικονομικα στον στρατιωτικο τομεα εναντι της δυσης .τωρα ομως στην καπιταλιστικη ρωσια η εξελιξη ειναι φοβερη δινοντας την ικανοτητα να μοιρασει τον κοσμο με το αμερικα κλπ .θυμιζει 2παγκοσμιο πολεμο … και εις ανωτερα .αλλοιμονο στους λαους και σε αυτους που αγαπησαν

  3. Μεγάλε Βλαδίμηρε…
    δώσε πόνο στα σιωνιστάκια και τα ισλαμογλυφτρόνια τους!!!!!

  4. …οτι δηλαδή έγιναν αυτά και κανένα μεγάλο ειδησεογραφικό site στην υφήλιο δεν το αναφέρει, αλλά το Makeleio.gr τα εξηγεί χαρτί και καλαμάρι…

  5. Η Ωρα είναι κοντά αλλάζουν τα παντα παγκόσμια αυτά να τα δουν οι μεγάλοι g20

  6. Και πολύ καλά κάνουν οι Ρώσοι και εντείνουν τις επιχειρήσεις. Και αποδεικνύεται στην πράξη πως μόνο με στενή συνεργασία με επίγειες δυνάμεις μπορεί να επιτύχουν αεροπορικές επιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι άμεσα το σοκ και την παράλυση των τζιχαντιστών. Οι αμερικανοί ούτε σε 100 χρόνια δεν θα είχαν καταφέρει κάτι, όπως και οι Γάλλοι. Το πολύ πολύ να μην είχε μείνει ψυχή ζώσα στη Ράκκα και τα περίγυρα της από τον ντόπιο πληθυσμό που αναγκαστικά παραμένει εκεί και πεθαίνει από την πείνα και τις αρρώστειες. Όσο νωρίτερα οδηγηθεί ο ISIS σε πλήρη αποχώρηση από τη Συρία, και κατόπιν ΚΑΙ από το Ιράκ (ήδη το Ιράκ ζήτησε τη ρωσική βοήθεια και στο δικό του έδαφος), τοσο το καλύτερο για όλους μας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Και για τον ίδιο το συριακό λαό και στρατό, που 5 χρόνια τώρα σταυρώνεται. Κυριολεκτικά..

    1. Ρε Δημήτρη από Κοζάνη να καταφέρει τι η Αμερική σε εκατό χρόνια… Φίλος ακου θα σου πω το isis και isil καθώς επίσης και ηγετικά στελέχη του ελεύθερου στρατού είναι εκπαιδευμένοι από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Οπότε το τελευταίο που κάνουν, πίστεψε με, είναι να μάχονται τους ισλαμιστές.. Τον Άσαντ μάχονται αδερφέ, και με πρόσχημα το στημένο μακελειό στο Παρίσι όπου την πλήρωσαν ως είθισται αθώοι πολίτες η Γαλλία μπαίνει χοντρά στο παιχνίδι…!!Τον Άσαντ στηρίζει ανοιχτά ο Πούτιν, ενώ οι αμερικάνοι μαζί με τους γάλλους τον χτυπάνε,καλυμμένα,με το δημιούργημα τους που δεν είναι άλλο από το ισλαμικό (κράτος) κράτος;;; Από που και ως που καθιερώθηκε αυτός ο όρος για μια εγκληματική- εξτρεμιστική οργάνωση, αναρωτήθηκες καλέ μου φίλε;;όμως το σύστημα της παγκόσμιας ενημέρωσης με την επανάληψη του όρου καθιερώθηκε στις συνειδήσεις όλων των ανθρώπων… Το τι κρύβεται και το τί παίζεται στο θέμα Συρία άλλη φορά με περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες… την καληνύχτα μου!

  7. Κάποιοι λέγανε ότι με τον Ερντογάν αφέντη
    η Τουρκιά είναι επικίνδυνη για εμάς τους γύρω ,
    Η ιστορία όμως μας δείχνει οτι όποιος είναι αλαζόνας
    και κάνει λεονταρισμους τον τρώει η μαρμάγκα .
    Και αν κάποιοι προστρέξουν να πουν ότι η Αμερική
    θα βοηθήσει τους αδερφούς τους Τούρκους
    θα του πω να ψάξει κανένα ξένο σάιτ για το πως η Αμερική
    γλύφει εκεί που έφτυνε την Ρωσία για να εξοπλιστεί
    με διαστημικούς κινητήρες πυραύλων.
    http://sputniknews.com/business/20151120/1030434676/us-russian-rocket-engines-rd-181.html
    Η ίδια Αμερική που με νταβατζιλίκι έβαλε εμάς
    τους μ@λ@κες Ευρωπαίους να κάνουμε εμπάργκο στην Ρωσία
    ζημιώνοντας μας με δισεκατομμυρια ευρώ για να μην πω παραπάνω.
    Κατάλαβες μ@λ@κ@ Τσίπρα και λοιποί Ευρω-πέη ηγέτες ;

  8. ΜΕΓΙΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!!!!!!!

Comments are closed.