ΤΡΕΛΟ ξεκατίνιασμα στο My Style Rocks: «Δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!»

Κοινοποίηση:
touni-leontitsi

Μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν τα κορίτσια του My Style Rocks στο επεισόδιο της Παρασκευής, καθώς το… ξεκατίνιασμα είχε την τιμητική του, με δύο παίκτριες να ανταλλάσσουν «πυρά» μετά από σχόλιο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Πρωταγωνίστριες του επεισοδίου ήταν η Σοφία Λεοντίτση και η Ιωάννα Τούνη.

Όταν οι κριτές δεν έκαναν καλά σχόλια για το look της, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να υποστηρίζει ότι το top θυμίζει εσώρουχο, η παίκτρια, η οποία είχε κοντραριστεί μαζί τους στα προηγούμενα δύο επεισόδια, υποστήριξε πως «αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα μένος απέναντι μου και είναι πολύ έντονο».

«Μένος; Εμείς έχουμε μένος απέναντί σου; Υπερβάλλεις και είσαι προκατειλημμένη», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος, ωστόσο, η Σοφία δεν μπορούσε να «χωνέψει» το σχόλιο της Αλεξάνδρας, στην οποία είπε ευθέως «σε εμένα δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους».

Παίρνοντας τον λόγο, η Ευαγγελία Αραβανή τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια ή εμμονή με κάποιο κορίτσι, αλλά οι κριτές κρίνουν την εικόνα που βλέπουν ανεξαρτήτως του αν έχει υπάρξει στο παρελθόν μια διαφωνία.

«Δεν μπορεί να έρχονται εδώ κορίτσια που δεν φοράνε σχεδόν τίποτα και να περνάνε, αλλά εγώ επειδή φοράω ένα body να μου λένε ότι δεν είναι αυτή εικόνα να βγω έξω», συνέχισε η Σοφία και «κάρφωσε» ευθέως την Ιωάννα, που ήταν αποκαλυπτικά ντυμένη, λέγοντας πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, αλλά η εμφάνισή της «δεν στέκεται πουθενά».

«Σοφία; Δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!», σχολίασε η Ιωάννα…

πηγή: peoplegreece

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΕΣ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΓΕΡΝΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΥΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ

Comments are closed.