ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ την ΕΥΡΩΠΗ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Κλέβει από τη Λας Πάλμας επιθετικό που πετάει φωτιές!

Κοινοποίηση:
marinakis-savvidis-600x400

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μπορεί όποτε θέλει να φέρει στους ερυθρόλευκους τον κάθε παικταρά – Δείτε τον τρόπο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού ότι φέρνει στην ομάδα όποιον ποδοσφαιριστή θέλει.

Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλοι μεγάλα ονόματα στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά σε κάθε περίπτωση παίρνει όποιον θέλει.

Με αποτέλεσμα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών να συνδέονται με τον Ολυμπιακό αλλά, προφανώς, να μην ενδιαφέρουν όλα αυτά τους Πειραιώτες.

Η περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου, όμως, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο Κύπριος άσος διανύει εξαιρετική σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ήδη 23 γκολ σε 40 αγώνες.

Ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο, για αυτό δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που είχε δείξει τόσο ο ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του, όσο και η Τορίνο, η Μάλαγα και, εσχάτως, η Λας Πάλμας!

Που ψάχνει επιθετικό για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της, το προσεχές καλοκαίρι και ενδιαφέρεται έντονα για τον νεαρό Κύπριο φορ…

Μόνο που όπως προκύπτει από σημερινά ρεπορτάζ στη Μεγαλόνησο, ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον Σωτηρίου όποτε θέλει!

Ο λόγος; Πέρα του ότι μπορεί να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις των Κύπριων, κρατάει στα χέρια του και το χαρτί του Γιαννιώτα!

Που οι Κύπριοι θέλουν σαν τρελοί να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και οι Πειραιώτες μπορούν να το εκμεταλλευτούν και να κάνουν δικό τους, μέσω αυτής της προοπτικής, με εύκολο τρόπο τον Σωτηρίου…

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. μονο ενας εφερνε ονοματα ο χοντρος μονο παλτα φερνει

  2. Η Λας Πάλμας είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ισπανίας με έδρα την Λας Πάλμας,
    πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων.

  3. Η Λας Πάλμας ποδοσφαιρική ομάδα είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.