ΤΡΕΛΆΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ! Πρόταση να….

Κοινοποίηση:
Ντόναλντ Τραμπ

Μετά το τελευταίο περιστατικό επίθεσης σε λύκειο στην Πάρκλαντ της Φλόριντα με 17 άτομα νεκρά, αναβρασμός επικρατεί στις ΗΠΑ, ενώ οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά της οπλοκατοχής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά τη συνάντησή του με μαθητές που σώθηκαν από μακελειό στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας τόνισε ότι ορισμένοι εκπαιδευτικοί πρέπει να φέρουν όπλα, τασσόμενος υπέρ της ιδέας που προωθεί η ισχυρότερη οργάνωση του λόμπι της οπλοκατοχής, η NRA.

Επίσης δήλωσε ότι θα αναλάβει άμεσα δράση για να γίνονται πιο αυστηροί έλεγχοι του ιστορικού των επίδοξων αγοραστών όπλων και ότι η κυβέρνησή του θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αυξήσει το όριο ηλικίας για την αγορά ορισμένων τύπων όπλων, όπως των τουφεκιών εφόδου.

Υποστήριξε επίσης πως οπλισμένοι δάσκαλοι και ιδιωτικοί φρουροί θα μπορούσαν να εμποδίζουν επίδοξους δράστες επιθέσεων και να αποτρέπουν θανάτους μαθητών.

«Αν είχαμε έναν δάσκαλο (…) που ήταν πεπειραμένος στα όπλα, θα μπορούσε κάλλιστα να τερματίσει την επίθεση πολύ γρήγορα», σημείωσε ο Τραμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: