Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε η γυναίκα που είχε καταρρεύσει στο γυμναστήριο – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε

Κοινοποίηση:
1

Πέθανε η 37χρονη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, πριν από μια εβδομάδα, ενώ γυμναζόταν σε γυμναστήριο στο Ηράκλειο.

Η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο και στη συνέχεια κατέρρευσε στο γυμναστήριο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο,όπου νοσηλευόταν σε καταστολή.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστη Κιούλπαλη: «Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών. Η γυναίκα είναι σε καταστολή αυτήν την ώρα και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία της.»

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, είχε ανεύρυσμα εγκεφάλου χωρίς να το γνωρίζει, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σύμφωνα με το cretalive, αφού ολοκληρώθηκαν τα τεστ που πιστοποίησαν τον εγκεφαλικό της θάνατο, η οικογένειά της, που είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση της υγείας της, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, συμφώνησε να δωρηθούν τα όργανά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: