Τραγικό: Οδηγός μπερδεύει γκάζι με φρένο και σκοτώνει άνθρωπο στην Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη χθες (15/6) το πρωί στη συνοικία Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης. Ένας πεζός που προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν οδηγό αυτοκινήτου στο παρκάρισμα σκοτώθηκε όταν ο τελευταίος, στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν, μπέρδεψε προφανώς το γκάζι με το φρένο και πέρασε πάνω από τον άτυχο άνδρα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της hurriyetdailynews.com, στο σημείο βρίσκονταν ένα συνεργείο είχε αναλάβει να αποκαταστήσει βλάβη (διαρροή νερού) στο σύστημα υδροδότησης της περιοχής. Ένας εγαζόμενος του Δήμου Κωνσταντινούπολης, ο οποίος είχε το ρόλο να κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα, προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν οδηγό που ήθελε να κάνει όπισθεν και να παρκάρει μπροστά από ένα εστιατόριο.

Όμως, ο οδηγός έκανε ένα τραγικό λάθος: έβάλε την όπισθεν την ώρα που βρίσκονταν πίσω από το αυτοκίνητό του ο άτυχος άνδρας και πάτησε δυνατά το πεντάλ του γκαζιού, ενώ –λογικά– ήθελε να πατήσει το φρένο.

Ο εργαζόμενος του δήμου, ένας 52χρονος, αφού χτυπήθηκε από το όχημα, έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για 10 μέτρα κάτω από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά όπως αναφέρει το Doğan News, κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του μια ημέρα αργότερα, δηλαδή σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: