Τραγικές ώρες για Ψάλτη: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε…» Για όλα φταίει το…

Κοινοποίηση:
stathis-psaltis3-953x715

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας δίνει ο Στάθης Ψάλτης και οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα εύχονται να γίνει ένα θαύμα…
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο καρκίνος που έχει στον πνεύμονα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη.

Η κατάσταση του δεν παίρνει κάποια χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Την ίδια στιγμή, τα αγαπημένα πρόσωπα του Στάθη Ψάλτη προσεύχονται για ένα θαύμα. “Δεν έχει νόημα πλέον να γίνεται παρέλαση θαυμαστών, φίλων, συναδέλφων στο νοσοκομείο και μάλιστα τις βραδινές ώρες”, αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Στάθη Ψάλτη, τονίζοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή.

Ακόμη, πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει πως ο Στάθης Ψάλτης είναι μανιώδης καπνιστής και το τσιγάρο έχει επιβαρύνει την κατάστασή του.

Ωστόσο, όσοι τον γνωρίζουν και τον αγαπούν περιμένουν να γίνει ένα θαύμα και να επιστρέψει κοντά τους ο καλός τους φίλος και συνεργάτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Σταθη Ευχομαι Να Πανε Ολα Καλα Και να Γυρισεις Συντομα Κοντα μας!!!
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!

  2. Η ταινια που εκανε τον μποξερ θα μου μεινει αξεχαστη!!!!!Δειχνει ακριβως τον σωστο Ελληνα πο κανει 10 δουλειες για την οικογενεια του με χαμογελο!!!!!!!Μετα περνει τιν στραβο δρομο παρασυρμενος απο τις σειρηνες αλλα στο τελος κανει παντα το σωστο!!!Πολυ σε κοροιδευαν κ.Σταθη αλλα η ψυχουλα σου παντα γεματη Ελλαδα ηταν!Ενα πραμα μονο σου ευχομαι προτου κλεισεις τα ματια το τελευταιο βλεμμα να ειναι εκει που αγαπησες και πονεσες περισσοτερο!

  3. ΣΤΑΘΑΡΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΛΕΝΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΣΕ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ!!!

  4. Το τσιγαρο ειναι το τελευταιο που προκαλει καρκινο, πρωτα απ ολα ειναι τι τρως και πινεις, με τοσα γεννετικα τροποποιημενα τροφιμα και ποτα απο γεννετικα τροποποιημενες πρωτες υλες ειναι πλεον θεμα χρονου να μην μπορουμε να φαμε τιποτα (αποκαλυπτικα δεδομενα).
    Ο καθε ανθρωπος που εισερχεται σε νοσοκομειο για συγχρονες μορφες καρκινων και αλλων συγχρονων ασθενειων θεωρω οτι ειναι και μελλοθανατος δυστυχως, εκτος και αν γνωριζει και εχει τη θεληση για ζωη ωστε να μη χρειαστει ποτε να μπει σε αυτη τη ψυχοφθορα διαδικασια των διαρκων επισκεψεων σε νοσοκομεια η εαν τελεσθει Θεια παρεμβαση.
    Διακοπη κρεοφαγιας, γαλακτοκομικων, ζαχαρης και πασης φυσεως βιομηχανικων-τροποποιημενων “τροφων” και εννοειται διακοπη καπνισματος, δε νοειται να εισαι καρκινοπαθης και να καπνιζεις, δυσκολο μεν, οχι ακατορθωτο οταν προκειται για τη ζωη.
    Η σημερινη διατροφη των Ελληνων δεν εχει ουδεμια σχεση με των προγονων τους. Περαστικα

    1. Βέβαια ακόμα και τα φρούτα ια τα λαχανικά γεμάτα καρκινογόνα φυτοφάρμακα είναι.

  5. Tι να πει κάνεις! Μακάρι να μην είναι τόσο άσχημα όσο διαδιδεται αλλά αν είναι………………

  6. Σταθη κρατα οσο μπορεις,εισαι μεγαλος και θα μεινεις μεγαλος

    1. Σε συ μαλακα Αλβανία όλο μαλακιες γράφεις. Σαλάτα γαμησι μπαστρδε

        1. Έτσι κάνω όταν σε πηδαω κόκκινες χμερ. Ντροπή της οικογένειας σου.είσαι πολύ μαλακας Αλβανε.

  7. Δύσκολο αλλά μακάρι να επανακάμψει.Χρυσή καρδιά ο Στάθης.
    Δυστυχώς το καρκινοτσίγαρο έχει τελειώσει πολύ κόσμο.

    Όσοι μπορείτε στείλτε το στο διάολο.Ποτέ δεν είναι αργά.

Comments are closed.