Τρένο περνά πάνω από πάγκους λαϊκής αγοράς! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
treno

Στην περιοχή Μάε Κλονγκ του Μπανγκόκ, το τρένο διασχίζει μια λαϊκή αγορά. Οι πωλητές μετακινούν 8 φορές τη μέρα τους πάγκους τους.
Και εκεί που τουρίστες βρίσκονται σε μία από τις πιο γνωστές υπαίθριες αγορές του Μπανγκόκ, ξεπηδά από το πουθενά ένα τρένο! Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά οκτώ φορές περνά το τρένο ξυστά από πάγκους με λαχανικά και φρούτα… Πού όλα αυτά; Στην περιοχή Μάε Κλονγκ.

Σε αυτήν την παραδοσιακή αγορά, οι πάγκοι στήνονται σχεδόν πάνω στις ράγες του τρένου. Όταν το μεγάφωνο ηχήσει, αμέσως όλοι απομακρύνονται από τις ράγες και γίνονται θεατές ενός σπάνιου θεάματος.

Χιλιάδες τουρίστες καταγράφουν την απίστευτη αυτή στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Άλλωστε, η αγορά τα τελευταία χρόνια αποτελεί must τουριστικό προορισμό τόσο για τα προϊόντα της όσο και για την πορεία του τρένου πάνω από τους γεμάτους πάγκους.

“Είμαι οδηγός τρένου εδώ και 32 χρόνια. Οι πωλητές γνωρίζουν τι ώρες ακριβώς περνά το τρένο, ενώ υπάρχει και μεγάφωνο που προειδοποιεί την έλευση του τρένου και τόσο οι ίδιοι όσο και οι τουρίστες το έχουν υπόψη τους”,δηλώνει ο Kunchorn Pattanapongsatit στην κάμερα του BBC.

Και συμπληρώνει: “Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός πάντα. Φοβάμαι να μην γίνει κανένα ατύχημα με τουρίστες και έχω πάντα τα μάτια μου ανοιχτά”.

Οι πωλητές δηλώνουν ότι δεν φοβούνται το τρένο καθώς υπάρχει προειδοποίηση. “Δεν φοβόμαστε καθόλου. Μαζεύουμε ό,τι προλάβουμε από τους πάγκους μας ή κάποιοι έχουν και ροδάκια στον πάγκο τους για να τον μετακινούν πιο εύκολα… Υπάρχει λύση!”, καταλήγουν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: