Το Epsilon «έκλεψε» εκπομπή μέσα από τα χέρια του ΣΚΑΪ!

Κοινοποίηση:
skai_etv

Ήταν το «μήλο της έριδος» ανάμεσα σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς που ήθελαν να το βγάλουν αλλά τελικά νικητής είχε αναδειχτεί ο ΣΚΑΪ που είχε καταφέρει να το αποκτήσει με σκοπό να το βγάλει στον αέρα. Το κανάλι του Φαλήρου μάλιστα είχε βγάλει και… πανηγυρικό δελτίο Τύπου για να προβάλλει ότι είχε καταφέρει να αποκτήσει το πετυχημένο πρόγραμμα.

Ωστόσο η συμφωνία με την τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» δεν επέτρεπε την παραγωγή άλλων προγραμμάτων για τον ΣΚΑΪ παρά το ότι πολλά στελέχη του πίστευαν δικαιολογημένα πως είναι η «νέα πρόταση» στα talent show και έτσι στο κανάλι του Φαλήρου αναγκάστηκαν να το κρατήσουν στο «ψυγείο»! Αλλά τελικά εκεί που δεν το περίμεναν… το έχασαν!

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν είχε αποκτήσει τα δικαιώματα για ένα από τα πιο πετυχημένα τα τελευταία χρόνια talent show, το «La Banda», που όπως καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο του πρόκειται για μουσικό πρόγραμμα που διαγωνίζονται συγκροτήματα. Μόνο που τα συγκροτήματα δεν υπάρχουν από την αρχή αλλά δημιουργούνται με «παντρέματα» ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πρέπει εκτός από τις φωνητικές ικανότητές τους να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι μέλος μπάντας ως βασικοί και όχι ως… γέμισμα!

Έτσι οι μπάντες, τα συγκροτήματα που δημιουργούνται αποτελούνται από ικανούς καλλιτέχνες και όχι μόνο τον… front man και πίσω κάποιοι… κάνουν ότι τραγουδούν. Ενδιαφέρουσα όμως και πολύ μοντέρνα είναι και όλη η διαδικασία μέχρι να συμπληρωθούν τα συγκροτήματα και να επιλεγεί το καλύτερο αφού οι τηλεθεατές έχουν ενεργό ρόλο στο φαντασμαγορικό σόου από την πρώτη εμφάνιση των διαγωνιζομένων που πρέπει να περπατήσουν στο «κόκκινο χαλί» και να πείσουν τους τηλεθεατές πως αξίζει να παραμείνουν στη σκηνή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ έχασε το «La Banda» καθώς πριν από έναν περίπου μήνα, στις Κάνες, το EPSILON διεκδίκησε… παρασκηνιακά και τελικά κατάφερε να συμφωνήσει με τη  Fremantle Media International και με την Syco Entertainment ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα παραγωγής του για τη χώρα μας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει στενή συνεργασία των στελεχών της ξένης εταιρείας με τον Διευθυντή Οργάνωσης Παραγωγής του EPSILON Βαγγέλη Νυδριώτη για την προετοιμασία του αφού σκοπός τους είναι το «La Banda» να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας σεζόν.

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή τρέιλερ για τη δήλωση συμμετοχών ενώ αξίζει να αναφέρω ότι επιθυμία της Fremantle είναι ο πρώτος κύκλος του να είναι για «Boy Band», δηλαδή μόνο για αγόρια, πρόταση την οποία φαίνεται να αποδέχεται το EPSILON με σκοπό να δημιουργηθεί μέσα από τη συχνότητά του μία πετυχημένη αντρική «Banda» που θα κάνει αίσθηση στη μουσική σκηνή!

Τέλος, το «La Banda», όπως τόνιζαν και στο… πανηγυρικό δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ «με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.  Την πρώτη σεζόν του “La Banda” ξεκίνησε την καριέρα του το συγκρότημα CNCO με το πρώτο του άλμπουμ, «Primera Cita,» που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ για το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική. Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα “American Music Awards” και ήταν υποψήφιο στα Billboard΄s για το βραβείο “Top New Latin Artist 2016”».

Μόνο που τώρα στο κανάλι του Φαλήρου θα μείνουν με το… δελτίο Τύπου ενώ στις αρχές της επόμενης σεζόν το «La Banda» θα κάνει πρεμιέρα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του EPSILON με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά όπως γίνεται σε όποια χώρα προβάλλεται…!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: