Το χάραμα που λιώσαμε τους κατσαπλιάδες. ΕΡΧΕΤΑΙ το αφιέρωμα-τρόμος για τα κομμουνιστικά εγκλήματα. Ο Στέφανος Χίος και η παραγωγή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα-κόλαφος για τους φονιάδες του Ελληνικού Λαού

Κοινοποίηση:
egklimata2

Η παραγωγή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η δημοσιογραφική ομάδα μας, ετοιμάζει και θα προβάλλει σε λίγες ημέρες το πιο μεγάλο αφιέρωμα-ιστορικό οδοιπορικό για τα κομμουνιστικά εγκλήματα που έγινε ποτέ στη χώρα. 

Πασχίσαμε, ταξιδέψαμε, μιλήσαμε με επιζώντες, κλάψαμε για ανθρώπους, νοικοκυραίους, αξιοπρεπείς πολίτες του μεροκάματου, της επιστήμης, της δημιουργικής μεσοαστικής τάξης. Εκεί που δεν πήγε ΠΟΤΕ κανένας πολιτικός, κανένας ιησουίτης, κανένας μασόνος, κανένας πολιτικάντης.

ΕΡΧΕΤΑΙ μια συγκλονιστική παραγωγή που λιώνει κυριολεκτικά κάθε γελοία, απάνθρωπη και αλήτικη συμπεριφορά των νεόκοπων μπολσεβίκων που έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι οι κομμουνιστές ήταν άγγελοι. Σατανάδες με όπλα ήταν, ομοφυλόφιλοι και κίναιδοι της διαστροφής και του αίματος.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτά που μας έκρυψαν και τα μυστικά που βγάλαμε από τα αιματοβαμμένα μέρη της Ελλάδος.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μπορεί τότε να ηττηθήκαμε στρατιωτικά, αλλά οι ιδέες μας- οι αριστερές, οι κομμουνιστικές, οι προοδευτικές, γενικότερα- κυριάρχησαν, κυριαρχούν και θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στην Ελλάδα και στον κόσμο, παρά την άνοδο του εθνικιστικού/νεοναζιστικού εξτρεμισμού. Το χρωστάμε στους προγόνους μας- φυσικούς και πολιτικούς- και, κυρίως, στις επόμενες γενιές. Τιμή και δόξα στους κομμουνιστές αντάρτες.

    1. Στο Βιτσι κα ιστο Γραμμο σας θαψαμε στην αμμο,προδοτες σταλινοφασιστες εαμοβουλγαροι.Σκατα στους δοσιλογους σταλινοφασιστες που ελεγαν οτι τα συνορα της Ελλαδας ειναι μεχρι τον ολυμπο..Θρασυδειλα μογγολοειδη Ψοφιμια…Ουυυυυυσττττ

  2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  3. Α τι όμορφο πράμα η σριστερα ευωδιά μιας κλανιας….οποιος θέλει το χτυπάει στο you tube Lemovice – A l’Est απάντηση αλλά γαλλικά ένα σύντομο βιντεάκι θαυμάστε ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ δολοφονίες παιδιών

  4. Συνεχίστε να αυτοϊκανοποιείστε διαδικτυακά, ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο γύρο του ταξικού πολέμου.

    1. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αναρχοκομουνα τουρκοφασιστα κατσαπλια..Εσεις?Ποιοι εσεις ρε πιθηκε..Ουτε το 5% δεν ειστε γενιτσαροι απλυταρια..Τολμηστε να δουμε πως θα κρυβεστε στις μαστουροτρωγλες σας.Προδοτες ισλαμολαγνοι τελειωνει η ασυλια σας.

  5. ολα στην φορα για ολους . υπαρχει ομως ενα μοτιβο ειτε για φασιστες ειτε για κομουνιστες για τα εγκληματα .πως θα εδραιωθει μια κοινοπολιτικη ιδεολογια οταν υπαρχει η αντισταση θεωρουμενη ως αρρωστημενη αντιδραση και πρεπει να εξοντωθει . πχ θα ησουν ευχαριστημενος εαν η αντιδραση θα εξοντωνε τους χιππις οπως εκανε εν μερει το κατεστημενο της αμερικης?

  6. Στεφανε να το δημοσιευσεις στήν εφημερίδα να το δείξω σε μερικά κουμούνια. Για να το ξανασκεφτούν τι εστί κομμουνισμός, μπάς και ξυπνήσουν.

  7. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΙ.

    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..60.000.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ….ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ?ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΒΡΩΜΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΕ…

    2. Αν ζούσε η πουστάρα η κλάραμπελ το πολύ πολύ να μας έπαιρνε μια πίπα γύρο

    3. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ !!!!!!
      ΑΚΡΙΒΩΣ… ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ
      ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ..!!!!!!
      ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ….
      ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΣΑΤΕ…… ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Β. ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ
      ΤΟ ΑΙΜΑ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Comments are closed.