Το φυσάει και δεν κρυώνει του Καμμένου! Δείτε ποιον φώναξε στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ο ΤΡΑΜΠ!

Κοινοποίηση:
kammenos88-1-768x512

Χωρίς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.Και αυτό διότι η πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates με την οποία ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει ο Π. Καμμένος, ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αμερικανική πόλη.

Θα πάει άλλος!

Πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο πήρε ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης και περιχαρής έσπευσε να ανακοινώσει τα ευχάριστα στα social media. Συγκεκριμένα ο κ. Πετρέλης ανέβασε στο Instagram την πρόσκληση που του έστειλαν ο πλανητάρχης με τη σύζυγό του Μελάνια για να τον καλέσουν στη δεξίωση που παραθέτουν στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
petrelis-12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΠΙΟΝΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ?
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ. ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ? Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Comments are closed.