ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ: πήγε να σκοτώσει μια αράχνη και… έκαψε το σπίτι του!

Κοινοποίηση:
fire

Πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν υπερβολικά από φόβο, όταν βρίσκουν μια αράχνη στο σπίτι τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την ξεφορτωθούν. Αλλά αυτός ο άντρας στις ΗΠΑ, που έβαλε φωτιά στο σπίτι του προκειμένου να εξουδετερώσει μια αράχνη,ξεπερνάει κάθε όριο.


Ο αραχνοφοβικός άντρας χρησιμοποίησε ένα καμινέτο, προκειμένου να σκοτώσει τις αράχνες και να κάψει τους ιστούς που υπήρχαν κάτω από το λυόμενο σπίτι του. Το αποτέλεσμα του όχι και τόσο έξυπνου σχεδίου του, ωστόσο, ήταν καταστροφικό: οι ιστοί της αράχνης άρπαξαν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε ραγδαία, κατακαίοντας το σπίτι του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, την ώρα που πυκνοί καπνοί είχαν καλύψει τον ουρανό. Ο άντρας, αλλά και γείτονές του, έβγαλαν από το σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία υπέστη ελαφρά τραύματα κατά την μεταφορά της.

Εκτός από το γεγονός ότι ο άντρας έμεινε πλέον άστεγος και του προσφέρεται βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό, θεωρείται τώρα και ύποπτος από τις Αρχές ότι ξεκίνησε την πυρκαγιά.

cnn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: