Το «τερμάτισαν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Δεν θα πολεμήσουμε για την Ελλάδα σας… πολεμάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση:
3-10-750x430

«Δεν θα πάμε στον πόλεμο, αν τολμήσετε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω ψηφίσματος στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα «Avaaz.org».

 

Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», εδώ και δύο 24ωρα, συγκεντρώνουν υπογραφές υπέρ του ψηφίσματος, με τον τίτλο: «Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ».

Οι εμπνευστές του ψηφίσματος ξεκαθαρίζουν ότι, εάν τιμωρηθεί η ομάδα τους λόγω των πρωτοφανών επεισοδίων της περασμένης Κυριακής και στην περίπτωση που κηρυχθεί επιστράτευση στην χώρα μας, τα φύλλα πορεία τους θα είναι απλά κουρελόχαρτα!
«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ» λένε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 6.350 υπογραφές υποστηρικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την προτροπή, κάτω από την φωτογραφία της κατάμεστης θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας, να αναφέρει: «Ας φτάσουμε τις 100.000».

Η πλατφόρμα «Avaaz» είναι ένα παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα που αριθμεί περισσότερα από 46 εκατομμύρια μέλη σε 195 χώρες έχοντας πραγματοποιήσει άνω των 365.000 δράσεων από το 2007 που ιδρύθηκε.

Μέσω των ψηφισμάτων του, που «τρέχουν», έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει εκατομμύρια πολίτες ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο, λαμβάνοντας θέση πάνω σε φλέγοντα ζητήματα τοπικού, εθνικού ή παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μέσω συγκέντρωσης υπογραφών σε σχετικά ψηφίσματα.

Δείτε το ψήφισμα

PAOK-avaaz-600x454

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. τουρκοσποροι που ηρθαν απο τουρκια,τι περιμενεις

  2. ……. Ελλάδα (σας?) ?? Ρε κάφρε τότε τι δουλειά έχεις και ζεις σε μια χώρα ξένη για σένα? Φύγε ρε αλήτη, πάρε και τον μαφιόζο πρόεδρο σου και το όπλο του βάλτο στον κώλο σου και σήκω και φύγε πήγαινε όπου διάολο θέλεις, ΟΧΙ όμως στην πατρίδα μου. Δεν είσαι άξιος ΠΑΟΚΤΖΗ που λες αυτά τα λόγια δεν είσαι άξιος να αναπνέεις τον Ελληνικό αέρα.

  3. Aπαράδεκτες θέσεις από ανόητους φανατικούς. Λυπάμαι γιά όσους ΠΑΟΚτσήδες έχουν πιό ψηλά την ομάδα από την πατρίδα. Κρίμα γιατί είναι προσφυγικό σωματείο.

  4. Τοση τυφλα.τοση καφριλα.Πρωτα η ΕΛΛΑΔΑ ρεεεεεεεεεεεεεεε.Μετα οι εταιριες ποδοσφαιρου που θυσαυριζουν με τουσ καφρους να ουρλιαζουν και να πεθαινουν.ντροπη σας.και βεβαια ντροπη και στον αλλον ηλιθυιο που σας ειπε βουλγασρους.Σε τετοιο επιπεδο φτασαμε………………….

  5. Μα ποίος θα ήθελε να πολεμήσει έχοντας μια κότα δίπλα του;

  6. Den perimena apo tous voulgarous na polemisoun outos h alos..Sixamata o paok sas den tha uparxei an oloi skeuntontai san esas skoupidia tou vora

  7. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

  8. Φτου σας γενιτσαρικα ψοφιμια…

  9. Όταν γευτεί η μάνα σου , η αδελφή σου, τα παιδιά σου την ψωλή του Τούρκου ΝΑΙ ΓΙΑ, τότε θα σε στήσω στα τέσσερα και θα ξεχαρμανιάσω στην κωλάρα σου παλιό μαλάκα, μαλακισμένο που ούτε για αστείο δεν λέγονται αυτά. Βρωμόκωλε παοκτζή θα μου πεις όχι για την Ελλάδα. Σήκω και φύγε ανεπιθύμητε πρόστυχε αϊ γαμήσου εσύ και όλη σου η φάρα. Ξεσκισμένε.

  10. Όταν θα τρως στον κώλο την ψωλή του Τούρκου εγώ θα κάθομαι στην σειρά για να σε γαμήσω, παλιό μαλάκα ΝΑΙ ΓΙΑ!!!

  11. ατομα που βαζουν πανω απο την πατριδα τους την ομαδα τους (την οποια ομαδα) ειναι για τουφεκισμο. Αν δε το ξερουν ,σε περιπτωση πολεμου ισχυει ο στρατιωτικος νομος. Οποιος δε παρουσιαζετε ή εγκαταλειπει τη θεση του τουφεκιζετε αμεσα

Comments are closed.