Το Συμβούλιο της Επικρατείας είπε ναι σε φαρμακεία από μη φαρμακοποιούς…

Κοινοποίηση:
Pharmacy Neo Iraklio.
Athens. Greece.
George Detsis. 11/2012.

Πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού αφού θα μπορούν να ιδρύονται φαρμακεία και από μη φαρμακοποιούς, σηματοδοτεί η έγκριση από το ΣτΕ ως συνταγματικού και νόμιμου.

Με το διάταγμα χορηγείται άδεια λειτουργίας φαρμακείου σε:

1) Φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού

2) Φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού (ιδιώτες μη φαρμακοποιοί )

3) Συνεταιρισμούς μέλη της “Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΩΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΙΖΝΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΟΡΟΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΟ ΕΙΔΗ, ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΓΝΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΑΜΙΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΛΕΙΣΤΗ!
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ.

  2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ , ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΙΓΗΣ & ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ , ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΗΣ , ΜΕ 500 Ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΚΕΦΑΛΙ , ΠΑΙΡΝΗΣ ΑΛΛΟΝ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ !!

  3. Τι περιμένεις από… δικηγόρους που δεν μπόρεσαν αν σταθούν στον ιδιωτικό τομέα και πήγαν… μόνιμοι στο Δημόσιο ως δικαστικοί;
    Με την ίδια λογική εγώ που είμαι μαθηματικός, να ανοίξω ιατρείο με υπάλληλο-υπεύθυνο έναν ιατρό; Αυτή είναι η ελλάντα… Κάνουν κουμάντο οι δημόσιο υπάλληλοι κάθε είδους, βουλευτές, δικαστικοί και άχρηστοι πολιτικοί.

Comments are closed.